Xiaomi prodává přehrávač Elvise Presleyho

Xiaomi prodává přehrávač Elvise Presleyho
2018-10-05T18:00:38+02:00
• 5. 10. 2018

Přes crowdfundingový portál YouPin společnost Xiaomi zahajuje oficiální prodej velmi kompaktního bezdrátového přehrávače, který nese doslova krkolomný název Elvis Presley Atomic Player B612 Bluetooth. Zařízení připomíná zmenšený přehrávač LP desek, a jak už vychází ze samotného názvu, tak ho bude doprovázet vzpomínka na krále Rock and Rollu. Jeho celosvětová fanouškovská základna mu může do budoucna předpovídat globální dostupnost.

Bez překážek

I přes miniaturní rozměry odpovídající 63 x 47 x 30 mm v sobě ukrývá slušnou výbavu. Krabička v zeleném provedení byla vyrobena ze slitiny hliníku se zinkem a celková hmotnost vychází na 130 gramů. Baterie s kapacitou 400 mAh slibuje výdrž až 7 hodin, přičemž nabíjení probíhá přes microUSB port. Připojení k němu probíhá přes technologii Bluetooth nebo bezdrátové WiFi sítě. Avšak první je vyžadována instalace doprovodné aplikace OhPlay.

Samozřejmě nechybí ani podpora většiny streamovacích služeb, jako je Apple Music, Netease Cloud Music či QQ Music. Další přísun hudby zajišťuje vestavěný FM přijímač. Čínský výrobce do prodejního balení navíc přibaluje například poutko na zápěstí, ochranný obal a microUSB kabel. Prodejní cena byla stanovena na 299 čínských jüanů, což po přepočtu vychází na 973 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení.

Zdroj: youpin.mi.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat