Alcatel 3T – 8palcová novinka s Oreem

Alcatel 3T – 8palcová novinka s Oreem
2018-10-10T19:54:56+02:00
• 10. 10. 2018

Modelovou řadu cenově dostupných tabletů rozšiřuje společnost TCL, která pod značkou Alcatel již přinesla během letošního roku několik obdobných zařízení. Dnešní novinka nese jednoduché označení 3T a čínský výrobce do něj dostal víceméně jen tu nejnutnější výbavu, čemuž také odpovídá očekávaná prodejní cena. V každém případě oboje může potěšit pouze méně náročné uživatele se základními potřebami.

Bez velkého očekávání

Součástí výbavy je 8palcový IPS displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů, který chrání ochranné sklo od firmy Asahi. Hlavní hardwarovou sestavu tvoří čtyřjádrový procesor MT8765A od MediaTeku běžící pod taktovací frekvencí 1,5 GHz, operační paměť RAM o velikosti 2 GB a základní úložiště s kapacitou 16 GB. Samozřejmě nezapomněli přidat podporu paměťových microSD karet až do výše 128 GB.

Jak přední část, tak i vzadu nalezneme 5megapixelový snímač fotoaparátu bez přítomnosti LED blesku. Celkovou výdrž bude řídit baterie s kapacitou 4 080 mAh. Softwarovou stránku zaštítí operační systém Android ve verzi 8.0 Oreo. Do budoucna nelze vyloučit ani možnost aktualizace na verzi 9.0 Pie. Oficiální prodej u zahraničních prodejců odstartuje už v pátek 12. října za konečnou cenu okolo 150 dolarů (tj. cca 3 367 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat