Snapchat představil brýle Niko a Veronica

Snapchat představil brýle Niko a Veronica
2018-09-07T11:14:50+02:00
• 7. 9. 2018

Snap Inc. ve středu, tj. 5. září 2018, představila hned několik novinek. Jednalo se o zcela nové designové prvky brýlí Spectacles. Nové modely Niko a Veronica nabízejí stále stejné technické parametry jako brýle druhé generace, jenž byly představeny začátkem tohoto roku. Co je tedy hlavní novinkou?

Sice nová generace přinesla stejné technické parametry jako předchozí generace, zato nabídne zcela nový, stylovější design. Modely Niko a Veronica umožní uživatelům nahrávat až 70 videí nebo pořídit několik stovek fotografií na jedno nabití. Veškeré fotografie či videa pak mohou být přesunuty do chytrého telefonu, a to prostřednictvím aplikace Snapchat. Veškeré výtvory pak následně uživatel může sdílet se svými přáteli. 

Snapchat nabízí nové brýle za vyšší cenu

Brýle sice nabízejí stejné technické parametry jako předchozí generace, na druhou stranu nabízejí nový design, díky kterému byla navýšena cena. Původní cena činí 150 dolarů, ovšem Niko a Veronica brýle s novým designem zakoupíte za 200 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 4 400 Kč bez DPH. 

Kromě těchto dvou nových Spectacles brýlí, společnost Snap oznámila také nové funkce pro aplikaci Snapchat a sluneční brýle. Později na podzim se dočkáme funkce umožňující vytvoření takzvaného Story Highlight, a to skrze fotografie pořízené brýlemi Spectacles. Pokud si chcete nové brýle Spectacles zakoupit, můžete přejít do oficiálního obchodu Snapchat a vybrat si oblíbený model. 

logo-app Snapchat Zdarma iOS logo-app Snapchat Snapchat, Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat