Reproduktor Tronsmart podepsaný Luisem Suarezem jen nyní za pár korun! sponzorovaný článek

Reproduktor Tronsmart podepsaný Luisem Suarezem jen nyní za pár korun! [sponzorovaný článek]
2018-09-05T12:45:20+02:00
• 5. 9. 2018

Společnost Tronsmart nedávno uzavřela partnerství s velmi slavným fotbalistou Luisem Suarezem. Každý produkt je nyní podepsán jeho jménem, což jistě uvítají fanoušci uruguayského fotbalového útočníka. Luis Suarez ale neuzavírá kde jaký kontrakt. Vždy si produkt osobně vyzkouší a pokud je spokojený, rád jej doporučí široké veřejnosti. U Tronsmartu tak máte záruku kvality.

Pokud si nedokážete představit jediný den bez hudby, mohl by vás zaujmout zcela nový a přenosný Bluetooth reproduktor, díky kterému si můžete vychutnat své nejoblíbenější playlisty. Internetový obchod Geekbuying aktuálně nabízí Tronsmart Element.

Geekbuying: Reproduktor Tronsmart za nízkou cenu

Tronsmart Element je možné zakoupit za necelých 822 Kč, a to u internetového obchodu Geekbuying.comReproduktor si můžete zakoupit ZDE. To ale není jediný produkt, který je nyní ve slevě. Na tomto odkazu najdete několik dalších produktů, které osobně používá Luis Suarez. Zakoupit si je můžete ZDE.

Aktuálně je tento produkt k dispozici v elegantní černé barvě, přičemž jej můžete zakoupit za sníženou cenu. Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Geekbuying během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Reproduktor Tronsmart aneb malé tělo, vysoký výkon

Přenosné reproduktory v poslední době nabývají na popularitě. Jedná se totiž o velmi oblíbený produkt, a to hlavně mezi mladými. Jistě jste některé zahlédli na sociálních sítích. Mnoho lidí si podobné reproduktory pořizují proto, aby si co nejlépe vychutnali muziku, a to i v těch nejdrsnějších podmínkách. Skvělý bezdrátový reproduktor nabízí také čínská společnost Tronsmart.

Samotný reproduktor je vybaven hardwarovým panelem. Tonsmart Element nabízí vysoce kvalitní zvuk. Na svou malou konstrukci dokáže hudbu rozeznít do 10W. Je zde také implementována technologie DSP a 3D Digital Sound zajišťující perfektní zvuk v jakémkoli prostředí. Pro synchronizaci mezi telefonem či tabletem je zde připravena technologie Bluetooth ve verzi 4.2. Navíc je možné se k reproduktoru připojit pomocí NFC.

Mimo jiné dokáže reproduktor přehrávat hudbu až 12 hodin, nabíjení pak potrvá zhruba hodinu. Produkt je také vybaven dvěma LED diodami, které se rozsvítí ve chvíli, kdy začnete poslouchat hudbu.

Tronsmart Element je možné zakoupit za necelých 822 Kč, a to u internetového obchodu Geekbuying.comReproduktor si můžete zakoupit ZDE. To ale není jediný produkt, který je nyní ve slevě. Na tomto odkazu najdete několik dalších produktů, které osobně používá Luis Suarez. Zakoupit si je můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat