Podívali jsme se na ZTE Axon 9 Pro

Podívali jsme se na ZTE Axon 9 Pro
2018-09-02T19:14:04+02:00
• 2. 9. 2018

ZTE se snaží přilákat zákazníky na novinku v podobě modelu Axon 9 Pro. Jde o smartphone z vyšší třídy a nalezneme zde tedy ty nejlepší specifikace, které bychom očekávali i u dalších top modelů. Samozřejmostí je Snapdragon 845, kterému pomáhá 6 GB operační paměti a z hlediska výkonu je určitě velké plus, že telefon nedisponuje nijak drastickou systémovou nadstavbou. V podstatě jde o čistý Android jen s drobnými vylepšeními.

V ruce působí nové ZTE rovněž dobrým dojmem a zpracování je na skvělé úrovni. Máme zde klasický „sendvič“ ze skla a kovu, takže může být telefon náchylnější k poškrábání oproti smartphonům s kovovými zády.

Design může lehce připomínat iPhone X. Vpředu máme totiž velikostí i tvarem podobný výřez v displeji a na zádech je pak vertikálně umístěný duální fotoaparát. Ten mimochodem nabízí senzory s rozlišením 12 a 20 MPx, takže lze očekávat dobrou kvalitu fotografií. Potěšující je pak rozhodně 4000mAh baterie, která by měla zajistit i více než jen jednodenní výdrž.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat