Homtom C2 – velmi slušný základ

Homtom C2 – velmi slušný základ
2018-09-07T14:24:05+02:00
• 7. 9. 2018
1

Pro nejméně náročné uživatele společnost Homtom přináší jeden mobilní přírůstek s označením C2, který byl oficiálně uveden teprve před pár dny a rovnou zahajují jeho prodej. Za poměrně bezkonkurenční cenu získáte telefon pro základní potřeby, což potvrzuje sice průměrná, ale zcela dostatečná výbava po stránce hardwaru. Aby zařízení mohlo nabídnout něco málo navíc, tak si vysloužil několik příjemných zpestření.

MediaTek jako vráska

Přední panel o úhlopříčce 5,5 palce má HD+ rozlišení a populární poměr stran 18:9. Milovníci selfie snímků se budou muset spokojit s 8megapixelovým senzorem kamerky. V části hardwaru příliš nepotěší jen čtyřjádrový procesor MT6739 od MediaTeku běžící pod taktovací frekvencí 1,5 GHz. Dále jej doplňuje 2GB operační paměť RAM nebo 16GB interní úložiště, které dodatečně rozšíříte paměťovou microSD kartou až do výše 128 GB.

Velmi zajímavá sestava čeká v zadní části, kam se dokonce dostaly dva snímače fotoaparátu (13 + 2 megapixely), LED blesk, snímač otisků prstů či baterie o velikosti 3 000 mAh. Softwarovou výbavu zastoupí operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo, u něhož pravděpodobně neopomenout připojit vlastní rozhraní. Prodejní cena startuje od 79,99 dolarů (tj. cca 1 764 Kč bez dodatečných poplatků) na oficiálním profilu u Aliexpressu.

Zdroj: homtom.cc

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jakub Herget

7. 9. 2018, 22:39

Tak před třemi lety jo, jinak vyhozené peníze. https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-homtom-c2

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat