Fitness náramek D6 za exkluzivní cenu 220 korun na e-shopu GearBest.com Sponzorovaný článek

Fitness náramek D6 za exkluzivní cenu 220 korun na e-shopu GearBest.com [Sponzorovaný článek]
2018-09-03T10:46:01+02:00
• 2. 9. 2018

V dnešní době má skoro každý kromě chytrého mobilního telefonu ještě nějaké chytré příslušenství, ať jsou to hodinky nebo jen fitness náramky. Díky spolupráci s e-shopem GearBest.com vám nyní nabízíme fitness náramek s dotykovým displejem za pouhých 220 korun. Fitness náramek nese označení MPOW D6.

Specifikace fitness náramku 

Jak již z názvu vyplývá, tak největší předností tohoto náramku jsou fitness aktivity. Náramek snímá vaši aktivitu po celou dobu nošení, takže máte jasný přehled o počtu kroků, spálených kaloriích či aktuální tepové frekvenci. Pokud se však rozhodnete pro aktivitu, jako je běh či jízda na kole, tak náramek vše zaznamená a v aplikaci vám ukáže výsledky. Jelikož se fitness náramky dostávají do kontaktu s vodou, tak výrobce náramek opatřil certifikací IP67. Nemusíte se tedy bát například umývat si ruce s náramkem nebo si jít zaplavat.

Samozřejmě fitness aktivity nejsou jedinou předností náramku D6. Jelikož je náramek po celou dobu připojen k telefonu pomocí Bluetooth, tak můžete jednoduše najít svůj mobilní telefon, stačí na náramku párkrát kliknout. Komunikace funguje samozřejmě i obráceně, díky čemuž dostáváte notifikace z vašeho mobilního telefonu. Díky notifikacím ihned víte, kdo vám volá nebo píše SMS zprávu, jelikož vše uvidíte na displeji náramku.

Co se týče napájení fitness náramku, tak D6 disponuje baterií o kapacitě 90 mAh a dle výrobce by měl náramek vydržet až 15 dní. Pokud se však vybije, tak u sebe nemusíte nosit žádný napájecí kabel. Stačí když náramek vyndáte z pásku a zapojíte jej do USB partu, například v počítači.

Pokud vás tato nabídka zaujala, můžete si fitness náramek D6 pořídit za zvýhodněnou cenu 9,9 dolarů (220 korun). Stačí navštívit e-shop GearBest.com a náramek si objednat. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat