Zeblaze Crystal 2 jsou na světě, přináší vyměnitelný pásek a voděodolnost

Zeblaze Crystal 2 jsou na světě, přináší vyměnitelný pásek a voděodolnost
2018-08-10T15:45:15+02:00
• 10. 8. 2018

Zeblaze po třech letech od příchodu modelu Zeblaze Crystal představil druhou generaci těchto chytrých hodinek. Jmenují se Zeblaze Crystal 2 a přináší například voděodolnost s certifikací IP 67 či vyměnitelný pásek.

Poměrně nízká cena

Zeblaze Crystal 2 nabízí vlastní systém v hodinkách, který se stará o jejich chod a zobrazování informací. Hodinky se příliš svými funkcemi neliší od konkurence, avšak přichází s poměrně neotřelým designem, který nabízí zaoblené hrany a čtvercový styl ciferníku. Displej má ‚1,29 palců a nabízí tak poměrně velkou zobrazovací plochu, avšak jsou zde přítomny i poměrně veliké rámečky. Crystal 2 disponují měřičem srdečního tepu, celodenním měřením pohybové aktivity, případně i měřením délky a hloubky spánku s následným ukázáním fází průběhu spánku. Zeblaze Crystal 2 disponují Bluetooth ve verzi 4.0 a po propojení s telefonem ukazují na displeji i notifikace.

Zeblaze Crystal 2

Zeblaze Crystal 2 mají baterii o kapacite 180 mAh, která má vydržet až týden používání. Doba nabíjení by měla být do dvou hodin. Zajímavým prvkem je snadno vyměnitelný pásek se šarkou 2 cm, pokud tedy zákazník nemá rád plastový materiál, který byl použit k výrobě pásku, může si ho nechat vyměnit. Zeblaze Crystal 2 mají certifikaci IP 67 a jsou tak více odolné proti prachu a vodě. Hodinky jsou dostupné ve trojím barevném provedení: černé, modré a červené. Všechny za stejnou cenu 30 amerických dolarů, v přepočtu 660 Kč. V oficiální prodeji budou v druhé polovině srpna.

Zeblaze Crystal 2

Zdroje: igeekphone.com, gearbest.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat