YouTube Music bude každé dva týdny přinášet nové funkce

YouTube Music bude každé dva týdny přinášet nové funkce
2018-08-04T11:29:47+02:00
• 4. 8. 2018
3

Dlouho se spekulovalo o nových předplacených službách Googlu, respektive Youtube. Dokonce došlo na potvrzení informace, že se něco takového připravuje. A ono se tak skutečně stalo. Před několika týdny jsme se dočkali oficiálního představení služby YouTube Music.

Společnost Google dokonce prohlásila, že se chystá svou službu pravidelně aktualizovat pomocí nových funkcí. YouTube Music uživatelům nabídne nový instalační balíček každé dva týdny, přičemž vždy přibude nějaké novinka. 

YouTube Music a dvoutýdenní aktualizace

Google nyní prohlásil, že YouTube Music bude dostávat každé dva týdny aktualizace. Uživatelé se tak mohou těšit na nové funkce, které doposud služba nenabízela. Oficiální aplikace pro Android a iOS se velmi dočká dalších důležitých novinek. Google se chystá uvolnit hned několik funkcí, včetně podpory SD karet. Navíc přibude možnost nastavení kvality zvuku při streamování a stahování hudby. V neposlední řadě se můžeme těšit na organizaci všech souborů. V praxi to bude znamenat, že se alba, skladby a seznamy uspořádají dle poslední přidané položky. 

To je prozatím vše, čeho se v příštích několika týdnech dočkáme. Je skvělé, že Google na svých službách intenzivně pracuje a snaží se je vylepšovat. Záruku dvoutýdenních aktualizací jedině vítáme. Uvidíme, jak se služba YouTube Music mezi uživateli usadí. My samozřejmě Googlu fandíme a držíme mu palce.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jiří Mareš

4. 8. 2018, 14:57

No trošku se obávám, že za pár měsíců zaříznou Google Play Music, které mimo jiné funguje i u nás a uživatele z celého světa pak hromadně převedou na YouTube Music, které u nás není a zatím hned tak asi nebude. :-(

Martin Soukup

4. 8. 2018, 11:54

To je sice hezké, ale mohli by přinést tu funkci, kdy to odblokují v Čechách.

Zdeněk Koutský

VIP 4. 8. 2018, 13:48

Tímto tempem tak za rok až dva :-D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat