iPhone XS se nyní ukazuje také ve videu aktualizováno

iPhone XS se nyní ukazuje také ve videu [aktualizováno]
2018-09-03T19:25:16+02:00
• 3. 9. 2018

Aktualizace 3. 9. 2018

V návaznosti na nedávno uniklé finální podoby nových iPhonů, kterých se dočkáme již 12. září, jsme se nyní dočkali zcela nového videa. O novém 6,5palcovém iPhonu XS víme už takřka vše, dokonce také finální podobu. 

Na internetu se však objevilo video, které iPhone XS ukazuje v celé své kráse. Jedná se samozřejmě pouze o koncept vycházející ze všech posledních úniků. Na druhou stranu, díky tomuto videu máme možnost vidět modely iPhone XS ze všech úhlů. 

Původní článek 31. 8. 2018

Společnost Apple včera oficiálně oznámila, kdy se bude konat její další velká keynote. Očekává se, že největší keynote Applu se uskuteční již 12. září v divadle Steve Jobs. Jablečná společnost při této příležitosti představí hned několik nových produktů, včetně třech nových iPhonů. 

Apple Watch Series 4 se ukazují

iPhone XS ve dvou variantách a zlaté barvě

Zahraniční server 9to5mac exkluzivně získal oficiální fotografie dvou nových 5,8 a 6,5palcových modelů. Přitom oba modely ponesou stejný název – iPhone XS. Apple by také měl přichystat novou barevnou variantu. Jak jste si již mohli z fotografie všimnout, bude se jednat o zlatou verzi. 

Detailnější informace bohužel prozatím nemáme, ale s jistotou můžeme prohlásit, že iPhone XS bude oficiálním nástupcem iPhonu X. Kromě toho nabídne velmi kvalitní OLED panel. Zajímavostí je, že v prodeji bude jako první zlatá verze.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat