Společnost Evolveo představila nový fitness náramek FitBand B3

Společnost Evolveo představila nový fitness náramek FitBand B3
2018-08-17T13:39:41+02:00
• 17. 8. 2018

V dnešní době má již skoro každý druhý kromě chytrého telefonu také nějaké chytré příslušenství, jako jsou hodinky nebo fitness náramky. Díky tomuto trendu výrobci přicházejí s novými a novými modely, stejně tak i společnost Evolveo, která před nedávnem představila nový fitness náramek s označením FitBand B3.

Co to umí?

Jak již zbylo zmíněno, tak se jedná o fitness náramek, takže mezi nejdůležitější funkce patří monitorování sportovních aktivit, jako je běh, jízda na kole nebo plavání. Jelikož je fitness náramek uzpůsoben i pro měření plaveckých aktivit, tak disponuje certifikací IP 67. Díky tomu se nemusíte bát si s náramkem umývat ruce či plavat. K měření sportovních aktivit patří také možnost měření tepové frekvence, která se vám spolu s ostatními informacemi zapisuje do příslušné aplikace. Takže si uživatel může vytáhnout své statistiky za poslední období.

Samozřejmě, že měření aktivit není jediná funkce. Náramek nabídne upozorňování na notifikace či příchozí hovory. Co se týče ovládání náramku, tak můžete využít dotykového displeje nebo přednastavených gest například pro ztišení příchozího hovoru. Celý fitness náramek napájí baterie o kapacitě 90 mAh, což by dle výrobce mělo zajistit až 10denní provoz. Pro uživatele, kteří si potrpí na design, se výrobce rozhodl přibalit dva vyměnitelné pásky různých barev, a to černé a tyrkysové.

Co se týče dostupnosti náramku FitBand B3, tak by měl být v brzké době dostupný u tuzemských prodejců. Společnost Evolveo nastavila doporučenou cenu na 1 290 korun včetně DPH. Otázkou je však zda prodejci tuto doporučenou cenu budou využívat.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat