LG TONE Ultra SE a Platinum SE, nová sluchátka s podporou Google Assistant

LG TONE Ultra SE a Platinum SE, nová sluchátka s podporou Google Assistant
2018-08-22T07:34:33+02:00
• 22. 8. 2018

Společnost LG je známá především díky své mobilní divizi, ovšem soustředí se také na výrobu ostatní elektroniky, včetně televizí, praček a tak podobně. LG však nedávno oznámilo příchod dalších dvou produktů, které ocení především posluchači hudby. 

Jedná se o bezdrátová sluchátka LG TONE Platinum SE a TONE Ultra SE. Tato dvě zařízení budou oficiálně přestavena na berlínské konferenci IFA 2018, na které mimo jiné bude i naše redakce. Jednou z klíčových vlastností sluchátek TONE Platinum SE je podpora Google Assistant.

LG TONE sluchátka nabídnou skvělé možnosti

Pomocí této podpory uživatelé budou moci velmi rychle aktivovat virtuálního asistenta, a to pouhým jedním stisknutím hardwarového tlačítka. K dispozici by měla být také hlasová aktivace v podobě „OK Google“. Zajímavé však je, že pomocí asistenta bude možné skrze sluchátka komunikovat i s osobou v cizím jazyce, a to díky službě Google Translate. 

LG při oznámení zdůraznilo, že při výrobě zapracovalo na zvukový výstup, který bude více než excelentní. Dle výrobce zde bude umístěn vysokofrekvenční zvuk, zatímco dynamický ovládač bude poskytovat kvalitní basy. Sluchátka TONE Platinum SE budou k dispozici hned ve třech barevných variantách – v černé, modré a zlaté.

Druhý produkt TONE Ultra SE obsahuje kromě mikrofonu a dvou sluchátek také externí monofonní reproduktor, jenž se stane užitečným ve chvíli, kdy budete muset přijmout hovor či si budete chtít poslechnout hudbu. TONE Ultra SE i TONE Platinum SE disponují duálními mikrofony MEMS, které dodají lepší kvalitu při hovoru a budou podporovat také aplikaci Tone & Talk.

LG představí svá sluchátka mezi 31. srpnem a 5. září na IFA 2018. Výrobce na konferenci uvede také detailní pohled na ceny a další informace. 

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat