Honor 8X Max údajně nabídne obrovský displej, masivní hmotnost a nový design

Honor 8X Max údajně nabídne obrovský displej, masivní hmotnost a nový design
2018-08-30T12:59:50+02:00
• 30. 8. 2018

Mezi novými smartphony Honor najdeme již nyní modely s výřezem v displeji. Není se ani čemu divit, když je zavedla mateřská společnost Huawei. 

Už nyní bychom mohli výřezy hodnotit jako menší oproti konkurenci, ale rozhodně se nedají srovnávat s konkurencí v podobě Essential Phone nebo nově představenému modelu Oppo F9. Honor totiž do něj zakomponovává kromě kamerky i přední reproduktor pro hovory. To by se ale mohlo změnit u chystaného modelu Honor 8X a Honor 8X Max.

Honor 8X Max nabídne obrovský displej

Na internetu se nyní objevily nové informace týkající se modelu Honor 8X Max. Doposud jsme toho mnoho nevěděli, to se ale dnešním dnem mění. Pojďme se tedy podrobně podívat na to, co zajímavého nová Honor 8X Max pravděpodobně nabídne. 

Chystaný model by měl údajně nabídnout procesor Snapdragon 660, což mimo jiné potvrdila také benchmarková aplikace. Díky několika uniklým fotografiím jsme zjistili, že telefon bude vybaven vskutku obrovským displejem. 

Honor 8X Max nabídne vskutku obrovský displej s úhlopříčkou 7,12 palců a velmi malým výřezem. Reproduktor se s největší pravděpodobností přesune do hrany zařízení. Malý reproduktor pak bude vybaven technologií Dolby Atmos-ehnanced. Podle všeho by displej měl pokrýt více než 90 % přední strany zařízení. Pod displejem pak bude brada obsahující název společnosti.

K dispozici bude mimo jiné také rychlé 18 W nabíjení. Nebude se ale jednat o technologii Huawei Super Charge umožňující až 22,5 W, nýbrž o zcela nově vyvinutou technologii. Abyste mohli telefonovat 40 minut, bude stačit, když zařízení přiložíte na pouhých 10 minut do nabíječky.

Honor 8X Max nabídne zastaralý port

Co se dalších hardwarových specifikací týká, o dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se postará operační paměť s kapacitou 4 GB. K dispozici bude 64 GB vnitřní úložiště pro ukládání soukromých dat. Konstrukční rozměry činí 177,6 x 86,3 x 8,1 mm s masivní hmotností 210 gramů. V prodeji by měly být tři varianty – modrá, černá a červená. 

Dobrou zprávou je, že na spodní straně bude k dispozici 3,5 mm jack konektor pro připojení drátových sluchátek. Špatná zpráva – Honor 8X Max bude vybaven zastaralým portem microUSB. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat