Efox: Telefon a tablet ve slevě, nyní s poštovným zdarma Sponzorovaný článek

Efox: Telefon a tablet ve slevě, nyní s poštovným zdarma [Sponzorovaný článek]
2018-08-19T15:59:28+02:00
• 19. 8. 2018

Poštovné může být u některých produktů noční můrou. Obzvláště tam, kde zvedne výslednou cenu klidně i o polovinu. To ale není případ dnešní nabídky, ba naopak. Internetový obchod Efox shop totiž nabízí hned dva produkty dovážené z EU s poštovným zdarma.

Elephone A4 s dopravou zdarma

Prvním zvýhodněným produktem, který Efox nyní nabízí, je Elephone A4. Tento telefon s velkým, 5,85palcovým displejem má sice výřez pro reproduktor a přední kameru, nicméně na kráse mu to nesebere a dorovnává to malými rámečky a vysokým poměrem displeje k tělu. Telefon má také krásná skleněná záda, což mu rozhodně přidává body pro elegantnost.

Nejen displejem ale žije telefon. Řeč musí být i o tom, co je pod kapotou, a tím je konkrétně čtyřjádrový procesor MTK6739 s taktem 1,5 GHz, podporovaný grafickým čipem PowerVR GE8100. Dále telefon využívá 3 GB RAM a 16GB interního úložiště. To se možná nemusí zdát jako moc, ale úložiště se dá dále rozšířit pomocí SD karty až o 128 GB.

Ani za baterii se nemusí Elephone stydět, jelikož její kapacita je solidních 3000 mAh. Telefon má také několik dalších zajímavých funkcí, kterými se může pochlubit. Mezi ně patří například možnost odemknout telefon jak pomocí otisku prstu, tak ověření obličeje pomocí Face Unlock. Dále může telefon využívat dual-SIM sestavu, nebo kombinaci SIM+SD karty.

Pokud si telefon chcete pořídit, můžete ho nyní mít za pouhých 124,99 dolarů (kolem 2 800 korun). Samozřejmě s dopravou zdarma.

VOYO I8 MAX s dopravou zdarma

Dalším produktem, který si nyní můžete pořídit za zvýhodněnou cenu a s dopravou zdarma, je tablet VOYO i8 MAX. Jedná se o levný, kompaktní, 2v1 tablet s 10,1 palcovým displejem s rozlišení 1920 x 1080. Pod krytem mu tepe desetijádrový procesor Helio X20 s taktem 2,1 GHz. Tablet využívá 4GB RAM a 64GB interního úložiště. Systém tabletu je Android 7.1.1.

Výhod má tento tablet hned několik. Krom schopnosti Wi-fi konektivity jak 2,4 GHz, tak 5 GHz, je tablet také schopný 4G konektivity díky schopnosti využívat až Dual-SIM funkce. Dále tablet obsahuje 2 důležité doplňky, a to stylus a Bluetooth klávesnici. Stylus se hodí k nejrůznějším věcem, od psaní, po kreslení, až po pokročilé ovládání tabletu. Bluetooth klávesnice naopak z tabletu udělá 2v1, a rázem je z tabletu pracovní stanice, vhodná pro kancelářskou práci.

Další zajímavou věcí je pozicování. Díky zadnímu panelu můžete tablet nastavit do nejrůznějších poloh, ať už do pracovního módu s klávesnicí, nebo studiového módu, nebo jen do klasického režimu tabletu. Když byla řeč o kompaktnosti, tablet váží pouze 600 gramů, a je tenký, takže si ho můžete vzít kamkoliv.

Nakonec, řeč musí být i o kamerách. Zadní, 12 MPix vám umožní pořizovat kvalitní fotografie, a to jak dokumentů, které můžete potřebovat pro práci, tak i fotografií, které pořídíte ve svém volném čase. Přední 3 MPix kamera naopak poslouží při videohovorech.

Pokud vás tablet zaujal, můžete si ho nyní se slevou 25% pořídit za pouhých 219,99 dolarů (kolem 4 940 korun), a to s dopravou zdarma.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat