360 N7 dorazí ve vylepšené verzi Pro

360 N7 dorazí ve vylepšené verzi Pro
2018-08-19T16:00:15+02:00
• 19. 8. 2018
1

Méně známá společnost ve světě mobilních technologií nesoucí jen číselný název 360 zanedlouho zařadí další nový přírůstek do svého portfolia. Podle nejnovějších informací by se mělo jednat o zařízení, které půjde jen ve stopách toho předcházejícího. Model N7 z června tohoto roku dorazí za pár dnů ve vylepšené variantě s přívlastkem Pro. Čínský výrobce na tento telefon začíná lákat prostřednictvím marketingového plakátu.

Hlavně lepší hardware

Ředitel Li Kaixin prozradil, že připravovaný model 360 N7 Pro bude poháněn osmijádrovým procesorem Snapdragon 710 od Qualcommu, k němuž se váže grafický čip Adreno 616. Dále má určitě následovat operační paměť RAM o velikosti 6 GB. S největší pravděpodobností mu dosadí minimálně 64GB interní úložiště s podporou paměťových microSD karet nebo baterii větší než dosavadních 5 030 mAh.

Z aktuálního zástupce N7 může převzít 5,99palcový displej s rozlišením 2 160 x 1 080 pixelů, dva snímače (16 + 2 MPx) v zadní části, přední 8MPx kamerku nebo operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo, který překryjí vlastním uživatelským rozhraním. Oficiální tisková konference proběhne v Pekingu během následujícího týdne, takže přesnou hardwarovou sestavu zjistíme ve velmi brzké době.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

René Fírek

19. 8. 2018, 17:54

Specifikace je příjemná.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat