Apple vydal iOS 12 beta 10, údajně kvůli bezpečnostní chybě

Apple vydal iOS 12 beta 10, údajně kvůli bezpečnostní chybě
2018-08-24T15:44:41+02:00
• 24. 8. 2018

Apple včera, tj. 23. srpna, ve večerních hodinách zveřejnil v pořadí již desátou beta verzi operačního systému iOS 12. Instalační balíček je prozatím k dispozici pouze registrovaným vývojářům za účelem důkladného testování. Zajímavé však je, že desátá verze vychází jen tři dny poté, kdy Apple zveřejnil devátou betu. 

Registrovaní vývojáři si po instalaci správného certifikátu mohou iOS 12 beta 10 stáhnout přímo z vývojářského centra společnosti Apple, anebo pomocí OTA (over-the-air).

iOS 12 beta 10 prý přináší bezpečnostní záplatu

Jeden by řekl, že při takto rychlém zveřejnění další bety se společnost Apple rozhodla přidat nějaké důležité funkce. Opak je však pravdou. Bohužel nová verze nepřináší žádné nové funkce. Na druhou stranu je pravděpodobné, že Apple objevil v předchozím iOS 12 beta 9 bezpečnostní chybu, kterou se rozhodl rychle opravit. 

Dle vývojářů je ale desátá beta systému iOS 12 opět o něco rychlejší, hlavně při spouštění aplikace Fotoaparát. Apple prý iOS 12 vyladil tak, že se animace a další jiné přechody netrhají ani na tom nejstarším iPhonu, což je samozřejmě pozoruhodné. Více informací však o nové betě nemáme. Není se ale čemu divit, neboť verze GM klepe na dveře a je jen otázkou času, kdy ji Apple zveřejní. Jakmile zjistíme více, budeme vás o tom samozřejmě informovat.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat