Andromeda OS od Microsoftu nyní o sobě dává opět vědět

Andromeda OS od Microsoftu nyní o sobě dává opět vědět
2018-08-06T08:39:00+02:00
• 6. 8. 2018

Dočkali jsme se dalších důležitých informací ohledně nového operačního systému Andromeda OS. Jedná se o speciálně upravenou verzi Windows 10 a Microsoft s ní má velké plány. Údajně bychom se nového operačního systému měli dočkat již v tomto roce.

Pojďme si ale Andromeda OS nejprve trochu představit. Nejedná se o nic jiného, než o univerzální systém, který bude schopen pracovat na různých platformách, na jakémkoliv zařízení a na jakékoliv architektuře. Zajímavostí je, že funkce systému bude možné rozšiřovat pomocí speciálních modulů. 

Andromeda OS jako flexibilní systém

Nicméně, Andromeda OS má za úkol učinit z Windows 10 flexibilnější systém, díky čemuž by jej mohla společnost rozšířit na více zařízení – smartphony, tablety a tak dále. Microsoft je očividně již v posledních fázích vývoje, neboť nyní údajně plánuje představit svůj skládací telefon, ze kterého bude možné rozložit tablet. 

Twitterový účet pod názvem WalkingCat zveřejnil informace o kódu operačního systému Andromeda a našel zde odkaz na režim Produktivita. Není úplně jasné, co přesně tento režim bude dělat, pravděpodobně však díky tomu bude Andromeda OS schopna přecházet mezi pracovními režimy.

Prozatím více informací nemáme. Jakmile ale zjistíme více, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu.

Zdroj: techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat