Xiaomi Redmi Note 4X nyní ve slevě na eBay.com Sponzorovaný článek

Xiaomi Redmi Note 4X nyní ve slevě na eBay.com [Sponzorovaný článek]
2018-07-19T13:28:46+02:00
• 19. 7. 2018

Přemýšlíte o koupi telefonu, a cena je pro vás zásadní? Chcete levný telefon, který toho ale stále má dost co nabídnout? Nyní si ho můžete pořídit ještě levněji, neboť tu pro vás máme slevu na Xiaomi Redmi Note 4X. Nyní na e-shopu eBay.com.

Redmi Note 4X za zlomek ceny

Telefon je výbornou ukázkou dobrého poměru cena/výkon. 5,5 palcový displej nabídne FullHD rozlišení. Zajímavé je také zpracování telefonu, kdy je celé tělo dělané z kovu. Telefonu to tak rozhodně přidáva na elegantnosti designu. Pod kapotou telefonu se ukrývá osmijádrový Snapdragon 625 s taktem 2.0 GHz. Dále disponuje 3 GB RAM paměti a 32 GB interního úložiště. To je samozřejmě rozšiřitelné pomocí microSD karty.

Co se týče baterie, telefon disponuje úctyhodnou 4100 mAh baterií. Na zádech poté nalezneme kromě 13MPix fotoaparátu také čtečku otisků prstů. Přední fotoaparát má pak 5 MPix. Konektivitu zajišťuje GPS, GLONASS, Beidou, Bluetooth 4.1, WiFi a nakonec 2G, 3G a 4G sítě (bez 800 MHz). Operačním systémem je Android ve verzi 6 s nadstavbou MIUI 8. Jedná se pak o Dual SIM zařízení.

Pokud vás toto zařízení zaujalo, pak pro vás máme speciální nabídku. Na webu eBay.com si nyní tento telefon můžete se slevou až 37% pořídit za pouhých 115 dolarů (kolem 2 550 korun). Nabídka je ale časově omezená do 22. července, proto s nákupem raději neváhejte!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat