Honor Note 10 bude 6,9palcový obr, nabídne Super AMOLED displej

Honor Note 10 bude 6,9palcový obr, nabídne Super AMOLED displej
2018-07-31T10:45:48+02:00
• 1. 7. 2018
1

Nedávno se ukázalo, že si Huawei od Samsungu objednává 6,9palcové Super AMOLED displeje, údajně pro svůj Mate 20, jenž má přijít v říjnu. Jak se však ukazuje, nemusely by objednané panely skončit jen v jednom zařízení. Fotografie přepravního štítku totiž prozradila, že by tyto displeje mohl zužitkovat i chystaný Honor Note 10.

Honor Note 10 jako mobil nebo tablet?

Zařízení s kódovým označením „Ravel“ má být údajně již zmíněný Honor Note 10. V minulosti jsme se chvíli po uvedení Honoru 8 dočkali jeho větší varianty, Honor Note 8. Následující rok pak větší alternativa světlo světa nespatřila, opět bychom se však mohli dočkat letos.

U čínských firem nebývá příliš vzácnost, když na nějaké chystané zařízení poukáže předčasně veřejně přímo někdo z firmy. Tentokrát se tohoto ujal sám prezident Honoru. Na sociální síti Weibo si pochvaloval větší variantu Honoru 10, s tím že ji již sám nějakou dobu využívá a prý se velmi pohodlně drží.

Ačkoliv je spousta důkazů o tom, že se takovýto smartphone chystá, chybí zatím veškeré hardwarové specifikace. S jistotou lze snad jen říci, že výrobce využije procesor HiSilicon Kirin 970, tedy ten samý, jenž nalezneme i v klasickém Honoru 10. Další informace na sebe však jistě nenechají dlouho čekat a jakmile vyplují na povrch bližší podrobnosti, budeme o tom informovat.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Lindin Tablet

2. 7. 2018, 9:38

6,9 palcový displej? Není to na honor moc velká velikost?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat