Chytré hodinky od Xiaomi jen za 1 200 Kč sponzorovaný článek

Chytré hodinky od Xiaomi jen za 1 200 Kč [sponzorovaný článek]
2018-07-25T11:25:17+02:00
• 20. 7. 2018
3

Čínské společnosti jsou na našem trhu stále populárnější. Obchod Gearbest.com tak nyní přináší další akci, ve které jsou právě čínské produkty ve slevě. Zakoupit tedy nyní můžete nejen telefony, tablety, ale také sluchátka, externí baterie, kamerky, robotické vysavače, nebo dokonce notebooky.

Xiaomi Huami Amazfit Bip vás zaujmou nejen svým jednoduchým a krásným konstrukčním zpracováním, ale také svou velmi nízkou cenou. Ve výsledku je právě cena hlavním tahákem potenciálních zákazníků. Jedná se o hodinky vhodné nejen pro sportovce, ale také běžné smrtelníky.

Chytré sportovní hodinky nabízí malý čtvercový a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je baterie s kapacitou 190 mAh. Na jedno nabití pak hodinky vydrží až 4 měsíce, přičemž baterii dobijete zhruba za dvě hodiny čistého času. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP68 zaručující ochranu proti vodě a prachu. Pro spárování telefonu s hodinkami je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Huami Amazfit přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Huami Amazfit Bip nabízí za 1 330 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón HKBIP, zaplatíte pouhých 1 200 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Tomáš Pecha

20. 7. 2018, 12:33

Mám tam dopravu za 10,43 dolarů..

Karel Čapka

VIP 20. 7. 2018, 15:20

Dobrý den, doprava za 10 USD vám zajistí, že veškeré čelní poplatky již nemusíte řešit. vše bude uhrazeno za vás.

Tomas Mrazek

20. 7. 2018, 12:14

Prichozi hovory se nedaji prijmout. Jen odmitnout nebo mutnout. Chtel jsem se zeptat: kdyz mam iphone v cestine tak hodinky jsou v cinstine. Musim nastavit iphone do anglictiny abych byly i hodinky v angl :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat