Belkin oznámil power banku 10K Boost Charge

Belkin oznámil power banku 10K Boost Charge
2018-07-08T13:00:16+02:00
• 8. 7. 2018
3

Společnost Belkin oficiálně oznámila nové příslušenství, které potěší hlavně majitele zařízení iPhone a iPad od Applu. Power banka s názvem 10K Boost Charge je prvním zařízením svého druhu certifikovaným přímo kalifornskou firmou. Největší měrou k tomu přispělo nasazení vstupního portu pro Lightning kabel, což znamená, že jableční uživatelé konečně nemusí s sebou nosit několik různých kabelů pro dobití z externího zdroje.

Motto: „Nabíjejte jako blesk s bleskem“

Power banka dostupná ve dvou základních barvách (bílá, černá) má uvnitř ukryté články baterie s celkovou kapacitou 10 000 mAh, která by například iPhone X měla takřka čtyřikrát nabít na hodnotu 100 %. Rozměry konstrukce jsou 154,5 x 71 x 17 mm při váze 240 gramů. Kromě čtyř indikačních LED diod, tlačítka pro zapnutí/vypnutí, dvou klasických USB portů je připraven zmiňovaný vstup pro Lightning kabel.

Výrobce uvádí kompatibilitu s 23 modely od Applu, ale ani majitelé zařízení s jiným USB portem nemusí zoufat. Těm postačí mít s sebou jen správný kabel. Power banka je v současné době v předprodeji za cenu 59,99 dolarů (tj. cca 1 323 Kč bez daně a dalších poplatků) s dodáním začátkem srpna. Závěrem musíme dodat, že Belkin do prodejního balení Lightning kabel nepřibaluje.

Zdroj: belkin.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jakub Miakyš

9. 7. 2018, 10:01

Trocha Fail :D
Má to USB-A a Lightning, ale kde je USB-C. Ak Apple naozaj začne predavať dalšiu generáciu iPhonov s USB-C nabijáčkou, tak sa táto powerbanka stane odteraz za tri mesiace zbytočnou a zastaralou…

Dan Stuchly

8. 7. 2018, 13:36

velice si vážím vašich článků i tom není pochyb ovšem inzerovat powerbanky tohoto typu se mi zdá tak trochu mimo misu. vlastním oiwerbanku nejmenovaného výrobce který má kapacitu 20 000 a dovede nabíjet 3,5,7,9,12 voltů tedy rychlé nabíjení a jediné co k tomu potřebujete je USB kabel s koncovkou USB, USB 3 a nebo Apple , přitom vlastním iPhone a nevidím jediný důvod to měnit k vůli nějaké certifikaci na rychlonabijeni. Kde si stejně můžou dělat akorát to co jim dovolí výrobci chipů

David Pilař

9. 7. 2018, 8:46

Tady u té powerbanky jde o to, že Lightning kabelem lze nabíjet i powerbanku samotnou.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat