Za týden bude mDevCamp, zájemci mají poslední možnost zakoupit vstupenky

Za týden bude mDevCamp, zájemci mají poslední možnost zakoupit vstupenky
2018-06-07T15:17:17+02:00
• 7. 6. 2018

Několik set nadšenců do mobilních technologií se sejde v pátek 15. června 2018 na sedmém ročníku konference ​mDevCamp​. Na největší události na středoevropské mobilní scéně bude přednášet na 30 hostů z celého světa. Mezi nimi i řečníci, kteří patří mezi světovou špičku a podílejí se na vývoji aplikací pro Facebook, Microsoft a Pinterest. Chybět ale nebudou ani speakeři z českých a slovenských studií, jako třeba Ján Ilavský z Hyperbolic Magnetism, jehož hru Beat Saber koupilo za první měsíc sto tisíc lidí po celém světě. Zájemci mají poslední možnost zakoupit vstupenky.

mDevCamp

„Zájem o mDevCamp každý rok roste, letos jsme proto navýšili kapacitu konference na téměř tisíc míst,” popsal hlavní organizátor Michal Šrajer a dodal, že největším lákadlem je podle dosavadních reakcí právě možnost nahlédnout pod pokličku velkých světových aplikací, osobně se setkat s jejich autory, ale také navázat kontakty s vývojáři napříč Evropou.

Během jednoho dne mohou účastníci konference, která se koná v Kongresovém centru Praha, zhlédnout jak technické přednášky, tak inspirativní talky. Mluvit se bude hlavně o trendech v mobilním vývoji, ať už jde o rozšířenou realitu (AR), vývoj robotů nebo hlasem ovládané asistenty. Bude však i možnost nahlédnout do světa mobilního byznysu na příkladu světově úspěšných českých startupů. Mezi přednášejícími je několik zahraničních řečníků a samozřejmě také čeští experti na mobilní aplikace, kteří dlouhodobě patří k domácí špičce.

Kromě oficiálního programu jsou připraveny herní a odpočinkové místnosti s nejnovějšími zařízeními i virtuální realitou, novinkami ze světa internetu věcí či tržiště virtuálních měn mDevCoin Exchange. „Zájemci obdrží na začátek konference určitý počet mincí ze třech měn, které jsme nazvali Android Dev Coin, iOS Dev Coin a Cross Platform Coin. Lidé budou moci mezi sebou coiny obchodovat a spekulovat s jejich budoucí hodnotou.

Nanečisto si tak vyzkouší fungování trhu kryptoměn. Na konci dne pak bude možné za virtuální coiny koupit třeba špičkový dron a řadu jiných cen,” popisoval Šrajer hru mDevCoin Exchange. Účastníci se letos mohou těšit i na řadu workshopů organizovaných ve spolupráci s partnery konference – MSD IT, Avast, Microsoft, Nodes, STRV a Etnetera.

Podrobnosti o programu a vystupujících řečnících najdete na webu konference www.mdevcamp.eu

Kdy a kde?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat