Voděodolný dron za exkluzivní cenu na e-shopu GearBest.com Sponzorovaný článek

Voděodolný dron za exkluzivní cenu na e-shopu GearBest.com [Sponzorovaný článek]
2018-06-18T06:29:59+02:00
• 14. 6. 2018

Doba, kdy každý chtěl helikoptéru na dálkové ovládání, je již za námi a nastala éra létajících dronů. Bohužel tato sranda však není často nic levného, jelikož se ceny za takovouto hračku pohybují často za hranicí 20 tisíc korun. Pokud však nepotřebujete nic extra a nepotřebujete jej využívat například na profesionální natáčení, můžete si pořídit dron za 500 korun. Právě takovouto nabídku nám poskytl e-shop Gearbest.com.

Specifikace dronu LiDiRC L15FW

Jedná se o jednoduchý dron pro rekreační létání s možností natáčení jednoduchých videí. Na spodní části dronu je umístěna kamera s rozlišením 0,3 MPix. Vzhledem k rozlišení snímače se nedá pořizovat nijak kvalitní video, ale například pro navádění dronu je to dostačující.

Vzhledem k ceně zařízení má dron doletové možnosti pouze 100 metrů a poté se automaticky vrátí na místo vzletu. Co se týče baterie, tak zařízení disponuje baterii o kapacitě 550 mAh. Největší předností zařízení je však voděodolnost, díky čemuž nevadí, když vás s dronem přistihne slabý déšť nebo když se stane drobná nehoda a dron například spadne do vody.

Co se týče odolnosti jako takové, tak by neměl být problém nějaký menší pád, jelikož lopatky jsou plastové a vyměnitelné, ale pro lepší ochranu dron disponuje ještě ochranou.

Pokud vás dron zaujal, tak si jej můžete pořídit na e-shopu Gearbest.com za exkluzivní cenu 570 Kč, stačí při objednávce zadat slevový kupón GBGW5012 a získáte tuto akční cenu. Neváhejte však příliš dlouho jelikož nabídka je časově a množstevně omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat