Unikly rendery připravovaného iPhonu pro letošní rok

Unikly rendery připravovaného iPhonu pro letošní rok
2018-06-06T11:22:04+02:00
• 6. 6. 2018

Na internetu se objevily první snímky připravovaného iPhonu X pro rok 2018 (název nebyl potvrzen). Pravděpodobně za tři měsíce se dočkáme představení nových iPhonů. Mezi nimi bude iPhone X ve verzi 2018. Opět si zachová notchm, ale bude mít větší displej.

Notche se ještě nezbavíme

Dle uniklého obrázku vidíme, že v roce 2018 se notche u telefonů nezbavíme a budeme si muset počkat na další vývojvé trendy. Dle uniklých obrázků bude mít nový iPhone skleněné provedení, jako současný iPhone X. Dle renderu bude mít jeden fotoaparát na zadní straně, pravděpodobně však půjde jen o základní verzi a dražší verze by mohla obsahovat duální snímač.

iPhone 2018

Připravovaná novinka získá 6,1″ displej se zahnutými okraji. Přítomno bude i Face ID. Rozměrově si nový iPhone pohorší a bude mít tloušťku 8,3 mm, což je o 0,6 mm více, než iPhone X. Možná tak získá větší baterie, to však je pouze domněnka. Poslední známou informací je přítomnost nového procesoru A12. Nic vícce zatím nebylo odtajněno.

Zdroj: themrphone.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat