UMIDIGI vytvořilo vlastní typ bezdrátového nabíjení s názvem Q1

UMIDIGI vytvořilo vlastní typ bezdrátového nabíjení s názvem Q1
2018-06-01T09:54:57+02:00
• 1. 6. 2018

Čínský výrobce telefonů UMIDIGI se rozhodl vytvořit vlastní systém bezdrátového nabíjení. Ten se jmenuje UMIDIGI Q1 a společnost ho proklamuje jako nejrychlejší bezdrátové zařízení na světě.

Skleněný povrch a nabíjení přes USB-C

Nová bezdrátová nabíječka nabízí skleněné provedení, které je rovnou od výroby opatřeno ochranným filmem. Kromě nového modelu od UMIDIGI Z2 Pro je tato nabíječka kompatibilní se standardem Q1 a je tam použitelná s jakýmkoli jiným modelem, který podporuje toto rychlonabíjení (iPhone X a 8, Samsung S série, Xiaomi Mix 2S a další). Jde o prozatím nejsilnější bezdrátovou nabíječku na trhu s 15 W. Díky tomuto příkonu by měla být i nejrychlejší, prozatím však nebyla testována na různých modelech. Na novém modelu UMIDIGI Z2 Pro s kapacitou baterie 3 650 mAh dokázala nabít telefon z 0 na 100 % za 100 minut. Při použití nabíjení přes kabel s 18W adaptérem trvalo nabíjení hodinu a deset minut.

Ve videu je vidět, jak rychlonabíjení vypadá.

UMIDIGI Q1 je má kovové tělo a skleněný povrch s 2,5D zaoblením. Na spodní straně bezdrátového nabíjení je gumová protiskluzová podložka. V samotném kolečku Q1 je port pro USB-C. Výchozí proud a napětí je možné v různých kombinacích: 5 V a 1,65 A/ 9 V a 1,65 A. Váha Q1 je 82g a jeho tloušťka je pouhých 5 mm a v průměru má 10 cm. Prodejní cena nebyla zatím zveřejněna.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat