Skvělý dron s 50% slevou a dodáním do 3 dnů z českého skladu! sponzorovaný článek

Skvělý dron s 50% slevou a dodáním do 3 dnů z českého skladu! [sponzorovaný článek]
2018-06-13T09:20:54+02:00
• 13. 6. 2018
1

Kvadrokoptéry jsou hitem dneška i zítřka. Existuje nespočet modelů, které můžete sehnat na internetu. Pokud nevíte, zda pro vás budou tou pravou zábavou, můžete si už do týdne ode dneška zalétat s kvalitní kvadrokoptérou TIANQU XS809W.

Tato větší kvadrokoptéra je vhodná pro všechny. Její ovládání je jednoduché a díky šestiosému gyroskopu má dokonalou stabilitu. Odolné tělo zaručuje výbornou výdrž proti mechanickému poškození. I přes svou jednoduchost s ní každý dokáže dělat 360 stupňové obraty a salta.

TIANQU XS809W z českého skladu s dodáním do 3 dnů

Díky slevovému kupónu HSC4thD339, který po přihlášení na webu Gearbest, zadáte do kolonky v košíku, tak dostanete slevu na TIANQU XS809W a výsledná cena bude pouhých 769 Kč. (Z PŮVODNÍCH 1 337 KČ) A pozor, kupón je limitován pro prvních 20 objednávek. Navíc jej můžete zakoupit z českého skladu, díky čemuž se vyhnete různým poplatkům – dovoz do 3 dnů. Produkt můžete zakoupit ZDE.

TIANQU XS809W aneb Co všechno získáte za 769 Kč?

Tělo je vyrobeno z kvalitního a především odolného ABS plastu, jež odolá i těm nejtěžším nárazům. Vrtule kvadrokoptéry jsou dokonale ohebné, a tak se nemusíte bát jejich poškození. K tomu přispívají i ochranné rámečky kolem vrtulí. I přes to výrobce do balení přidává náhradní 4 vrtule.

Velikost kvadrokoptéry je 43,00 x 29,00 x 8,20 cm. Je tedy vhodná především nejen do vnitřních prostor či domácností, kde s ní lze snadno manévrovat, ale také hlavně do terénu. A navíc tvoří skvělé snímky a videa, což jistě oceníte při profesionálnější tvorbě. Při maximálním rozlišení dokáže fotoaparát vyprodukovat 720p video, které ve výsledku nevypadá vůbec špatně.

Zařízení je napájeno baterií o kapacitě 900 mAh, což vystačí na 10 minut letu. Nabíjení trvá 160 minut. Výhodou této kvadrokoptéry je, že ji lze nabíjet buď skrze samotný ovladač, nebo skrze USB, které je součástí balení. Samotnou baterii lze tedy snadno vyměňovat a pořídit si jich více.

Tato moderní hračka přichází v jednom barevném provedení – v černé. Ovládání je velice jednoduché a stačí vám jen pár tlačítek ke kompletnímu ovládnutí všech funkcí. Ovladač a kvadrokoptéra pracuje ve frekvenčním pásmu 2.4 GHz a vše je řízeno skrze infračervený paprsek. Třešničkou na dortu je podsvícení kvadrokoptéry, při kterém je noční létání opravdový zážitek.

Vlastnosti kvadrokoptéry TIANQU XS809W

  • Rozměry a hmotnost: 43,00 x 29,00 x 8,20 cm
  • Doba letu a nabíjení: Let přibližně 10 minut, nabíjení 160 minut
  • Letové schopnosti: Let vpřed/vzad, zatočit vlevo/vpravo, boční let vlevo/vpravo, stoupání a klesání, rychlý let vpřed, 360 stupňová otočka
  • Dosah: 60 metrů
  • Obsah balení: 1x Kvadrokoptéra TIANQU XS809W, 1x ovladač, 1x 3.7V 900 mAh 35C Lipo baterie, 4x náhradní vrtule, 1x uživatelský manuál

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Martin Čada

13. 6. 2018, 15:05

Kluci díky za kupón, už je objednáno. Ještě by to chtělo náhradní baterie z českého skladu, ale ty myslím nemají, pouze v Číně.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat