Samsung Gear S4 již v srpnu? spekulace

Samsung Gear S4 již v srpnu? [spekulace]
2018-06-23T08:00:18+02:00
• 23. 6. 2018
4

Často se spekuluje o zcela nové generaci chytrých hodinek od jihokorejského výrobce. Nové Gear S4 by údajně měly nabídnout mnohem vyšší kapacitu baterie, přičemž se zvýší celková výdrž na jedno nabití. Jisté je také umístění LTE modulu, čímž Samsung reaguje na konkurenční Apple Watch Series 3. 

Samsung Gear S4 představí srpnu

Své LTE modely Samsung testuje na území USA, což mimo jiné potvrdil také dokument, ve kterém bylo uvedeno označení SM-R805 (modelové označení pro Gear S4). Otázkou je, kdy se těchto hodinek dočkáme. Oficiální datum nebylo doposud stanoveno. Nicméně podle analytiků a celkových spekulací velmi brzy.

Brzkému představení nasvědčuje také fakt, že si společnost Samsung nedávno certifikovala zcela novou bezdrátovou nabíječku, která bude určena právě pro dosud nepředstavený model Gear S4. Jak je zvykem u jihokorejského giganta, tzv. certifikační procesy probíhají jen několik málo dní před oficiálním vypuštěním produktu na trh. 

Agentura pro korejské rádiové výzkumy nyní certifikovala bezdrátovou nabíječku s označením EP-XO805. Jistě stojí za zmínku, že bezdrátová nabíječka pro Gear S3 nese označení EP-Y0760, zatímco samotné hodinky byly klasifikovány jako SM-R760.

Bohužel zpráva neobsahuje žádné obrázky samotné nabíječky, lze však předpokládat, že bude vypadat velmi podobně jako aktuální bezdrátová nabíječka pro Gear S3. Jedná se o tzv. kolébku, na kterou uživatel může umístit své chytré hodinky. 

Prozatím nemáme k dispozici ani více informací o specifikacích hodinek Gear S4, minimálně však můžeme očekávat, že Samsung vylepší zastaralé součástky. Jihokorejský výrobce dokonce neuvedl ani oficiální datum představení, ale někteří analytici se domnívají, že by se tak mělo stát v srpnu, kdy dojde k uvolnění Galaxy Note 9. 

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Ondřej Hauser

23. 6. 2018, 13:27

V nadpisu se pise, ze se mame na co tesit. na konci clanku se pise, ze vlastne o specifikacich nic nevime. Jo a nabijecka bude dost podobna jako ta predtim. Tak ses dement nebo co?

Zdeněk Koutský

VIP 23. 6. 2018, 14:57

Dement = „duševní nemoc, která se projevuje oslabením rozumových schopností v důsledku degenerativních přeměn v mozkové tkáni.
Přerušení normálně započatého duševního vývoje v oblasti mentálních schopností a dovedností, zaostávání normálního vývoje a redukce již získaných mentálních schopností a dovedností.“

Nepřipadám si jako dement, takové příznaky jsem nezaznamenal.

To, že nejsou známé přesné specifikace, ještě neznamená, že se nemáme na co těšit. Jasně jsem v článku napsal, že nový model získá LTE modul a větší baterii.

Já mám pro změnu S3 Classic a také plná spokojenost… Uvidíme s čím se Samsung předvede.

Petr Hošek

23. 6. 2018, 12:16

Mám s3 frontier a spokojenost,jsem zvědav na s4…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat