Oppo představí nadupaný model Find X v Paříži

Oppo představí nadupaný model Find X v Paříži
2018-06-11T11:00:20+02:00
• 11. 6. 2018

Čínská značka Oppo se rozhodla představit celosvětově svůj nový telefon spadající do vyšší třídy ve francouzské Paříži, a to konkrétně 19. června. Do té doby se můžeme podívat na uniklé informace o chystaném modelu Oppo Find X. Ten by měl přinést pořádnou baterii a špičkový výkon.

Obrovský displej si zaslouží větší baterii

Oppo Find X přijde s obrazovkou o rozměrech 6,42″ a rozlišením 2K+ s Full View displejem, tedy bezrámečkovým. Ačkoli se Oppo snažilo minimalizovat notch, nezbavilo se ho úplně, je zde stále v maličké verzi přítomen. Kvůli velikému displeji a větší tloušťce zařízení, skoro jeden centimetr, získá i větší baterii s kapacitou 4 000 mAh. Dle předchozích informací měla mít i funkci Super VOOC, nyní však bude mít jen VOOC. Nevýhodou větší baterie je i vyšší váha zařízení, které má skoro 190 g.

Oppo Find X

O výkon se postará nejnovější procesor od Qualcommu s názvem Snapdragon 845 spolu s 8 GB operační paměti a 256 GB interní paměti. Pravděpodobně telefon získá v době zahájení prodeje rovnou Android P, případně bude na něj aktualizován, pokud půjde do prodeje dříve, než bude oficiálně vydán Android 9. Samozřejmostí bude i duální fotoaparát, avšak doposud nejsou specifikované bližší parametry. Na přední části bude speciální kamera, která zvládne snímat obličej trojrozměrně, a tak by mělo být zařízení bezpečnější proti případným odemykáním od jiných osob či pomocí něčí fotografie.

Oppo Find X

Předpokládá se, že Oppo půjde na trh s modelem Find X v průběhu prázdnin a cena zařízení nepůjde pravděpodobně pod 500 dolarů. Oppo Find X přijde ve dvou verzích PAFM00 a PATM00, jejich rozdílnosti však zatím nejsou známy.

Zdroje: kimovil.com, gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat