Malý dron za 200 korun na e-shopu GearBest.com Sponzorovaný článek

Malý dron za 200 korun na e-shopu GearBest.com [Sponzorovaný článek]
2018-06-18T10:47:53+02:00
• 18. 6. 2018
1

Asi každý má někdy chuť si hrát a není nic lepšího než si zalétat s hračkou, kterou může být dron. Když se řekne slovo dron, tak si mnoho lidí vybaví zařízení pro natáčení za velké peníze, ale lze si pořídit i menší dron například na hraní. Právě e-shop GearBest.com nám nabídl slevu na malý dron.

Co umí takový dron?

Již na první pohled je vidět, že se jedná o velmi levné a malé zařízení, ale to má i své výhody. Jelikož se nemusíte bát, že byste přišli o mnoho financí. A díky velikosti drona je s ním možné lítat i uvnitř domu. Díky plastovému provedení se také nemusíte bát, že byste s dronem něco zničili nebo někomu ublížili.

Samotné zařízení disponuje baterií, která zajistí 6-8 minut letu. Tuto baterii poté dobijete za 20-30 minut pomocí jednoduché nabíječky. Ovládání drona je možné pouze přes vysílačku, která komunikuje s dronem na základ radiového vysílání. Dosah ovládání je 30 metrů, takže není potřeba ani žádná kamerka, jelikož dron by měl být stále v dohledu.

Jak jsem již zmiňoval, velikosti jsou velmi přijatelné, přesně řečeno 9,5 x 9,5 x 5 centimetrů. Váha zařízení pak činí pouze 220 gramů. Na ovládání najdeme dokonce dvě rychlosti.

Pokud vás tato nabídka zaujala můžete si drona pořídit na e-shopu Gearbest.com. Nyní za exkluzivní cenu 8,99 dolarů (200 korun), stačí při nákupu zadat slevový kupón: GBGW5001, a získáte zmiňovanou slevu. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

alois navratil

18. 6. 2018, 11:05

k cemu 6-8 min letu? tj i za tech 200 moc… nechapu zbytecny… po pul roce hrani to budec1-3 min jestli jeste vubec….naprosta zbytecnost tyhle zarizenicka…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat