Geekbuying: Originální chytré hodinky Ticwatch E a Ticwatch S za nejnižší cenu na trhu! sponzorovaný článek

Geekbuying: Originální chytré hodinky Ticwatch E a Ticwatch S za nejnižší cenu na trhu! [sponzorovaný článek]
2018-06-27T10:54:10+02:00
• 26. 6. 2018
2

Cenově dostupných hodinek s operačním systémem Wear OS (Android Wear 2.0) je na trhu příliš mnoho není. Proto se společnost Mobcoi rozhodla představit chytré hodinky pod názvem Ticwatch E. Hodinky se vůbec poprvé objevily na velmi populárním webu Kickstarter. Firmě se nakonec povedlo získat dostatečné finance, díky čemuž si právě vy můžete zakoupit chytré hodinky s Wear OS za lidovou cenu.

Geekbuying: Ticwatch E aneb levná vstupenka do vyšší ligy

Ovšem abychom nepsali jen o začátcích, podíváme na bližší hardwarové specifikace. Hodinky disponují OLED displejem o velikosti 1,4 palce. V praxi jistě využijete GPS modul, například při sportování. Nechybí zde ani plnohodnotná certifikace v podobě IP67, díky čemuž se nemusíte bát hodinky namočit. Technologie Wi-Fi či senzor srdečního tepu je pak samozřejmostí.

Srdcem celého přístroje je procesor MediaTek 2601, který se stará o celkový chod Ticwatch E. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se postará operační paměť s kapacitou 512 MB. A pokud jde o vaše soukromá data, je zde připraveno vnitřní 4 GB úložiště. Co se baterie týká, Ticwatch E disponují akumulátorem o kapacitě 300 mAh. Hodinky běží na systému Wear OS s plným přístupem do Google Play nebo Google Assistant.

Geekbuying: sleva a ještě větší sleva díky kupónu

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Ticwatch E nabízí za příjemných 3 413 Kč, již nyní ušetříte 35 % (původní cena činí 4 608 Kč). Pokud však zadáte náš slevový kupón RRGAQGFL, zaplatíte pouhých 3 181 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

K dispozici je také verze Ticwatch S, a to za 4 095 Kč, nyní ušetříte 29 % (původní cena činí 5 282 Kč). Pokud však zadáte náš slevový kupón ZYULGLCS, zaplatíte pouhých 3 816 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jindřich Palánek

27. 6. 2018, 20:13

Co je to za slevu? Ty hodinky stojí 179 usd a když zadám slevový kód, tak mi vyskočí cena 210 usd a když se od ní odečte ta sleva 32 usd, tak jsem zpátky na 178. Takže sleva 1 usd.

Petr Hošek

26. 6. 2018, 18:32

On je znovu android wear???

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat