Gearbest: Originální Xiaomi Mi 4Q router za nejnižší cenu na trhu! sponzorovaný článek

Gearbest: Originální Xiaomi Mi 4Q router za nejnižší cenu na trhu! [sponzorovaný článek]
2018-06-25T15:59:16+02:00
• 25. 6. 2018
2

Xiaomi se nevěnuje jen mobilním telefonům, ale spoustě dalším elektronickým zařízením. Například vyrábí i skvělé a rychlé Wi-Fi routery. Nyní si jeden takový můžete pořídit díky slevě na Gearbestu za cenu 623 Kč. Pokud si jej zakoupíte přes náš odkaz, budete mít dopravu zdarma.

Gearbest: Dva dny na trhu, my máme nejnižší cenu

Produkt je na trhu teprve dva dny, a tak jej nenajdete ani na českém trhu. Zakoupit si jej však můžete u internetového obchodu Gearbest, a to za nejnižší možnou cenu. Aktuálně cena Xiaomi Mi 4Q činí 623 Kč. Router zakoupíte ZDE.

Gearbest: Xiaomi Mi 4Q router za nejnižší cenu

Tento router Xiaomi Mi 4Q patří mezi zařízení, která vám zajistí rychlý přenos internetu pomocí Wi-Fi ve vaší domácnosti. K síti se může připojit až 126 zařízení, takže pokud máte chytrou domácnost, tento router se vám bude hodit. Díky profesionálnímu zabezpečení od Xiaomi se nemusíte bát, že by se do vašeho routeru někdo naboural a získával údaje o uživatelích.

Navíc zvládá i 5GHz frekvenci, takže „pofrčíte“ na rychlém internetu. A díky třem anténám na Xiaomi Mi 4Q routeru se signál dostane po celém domě, takže dosah budete mít zabezpečený skvěle. Při nainstalování skvělé aplikace od Xiaomi získáte možnost ovládat svůj router pomocí telefonu a taktéž si budete moci nastavit notifikace, pokud se někdo připojí k vaší Wi-Fi síti.

Mi Router 4Q podporuje protokol 802.11n, technologii 3×3 MIMO s maximální rychlostí 450 mb/s. Nechybí ani podpora šifrování WPA-PSK a WPA-PSK2. Kromě toho je zde i tlačítko MiNET pro snadné a rychlé propojení s chytrými zařízeními Xiaomi a Mijia.

Produkt je na trhu teprve dva dny, a tak jej nenajdete ani na českém trhu. Zakoupit si jej však můžete u internetového obchodu Gearbest, a to za nejnižší možnou cenu. Aktuálně cena Xiaomi Mi 4Q činí 623 Kč. Router zakoupíte ZDE.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Marek Kajlanic

25. 6. 2018, 18:25

čekám na zboží od ledna. nebrat

Karel Čapka

VIP 26. 6. 2018, 20:18

Napište mi, prosím, číslo objednávky pokusíme se Vám pomoci. :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat