Floating Volume: plovoucí tlačítko pro nastavení zvuku

Floating Volume: plovoucí tlačítko pro nastavení zvuku
2018-06-07T08:53:25+02:00
• 7. 6. 2018

Pro některé uživatele může být velmi důležité mít co nejrychlejší přístup k hlasitosti jeho Android zařízení. Nejlépe se všemi posuvníky, určeným k hudbě, vyzvánění apod. Je sice pravda, že spousta telefonů s Androidem umožňuje díky stisknutí tlačítka pro hlasitost a následnému stisknutí příslušné šipky oněmi posuvníky pohybovat. To ale vyžaduje krok navíc a při určitých situacích není zkrátka pohodlné, zvlášť na menších displejích, na šipku klikat. Příslušník portálu XDA Adam Myczkowski přišel s jednoduchým řešením v podobě aplikace s názvem Floating Volume.

Floating Volume: nastavení zvuků v jednom kroce

Aplikace s názvem Floating Volume dělá přesně to, co název napovídá. První slůvko aplikace napovídá koncept tohoto nástroje. Adam se inspiroval plovoucími bublinami, které jsou součástí známé služby pro chat. Na stejném principu funguje i Floating Volume. Prostým jedním stisknutím se dostanete do podrobnějšího nastavení zvuku, tedy zmíněných posuvníků, sloužících pro jednotlivé složky zvuku.

Aplikace je vyvinuta pro zařízení Android v minimální verzi Lollipop (5.0). V praxi aplikace zobrazí na vašem displeji plovoucí ikonku notičky. A jak jsem již zmínil, stačí jedno kliknutí a podrobné nastavení zvuku máte přímo před sebou. Nesmí zde chybět ani příslušné tlačítko pro rychlé ztlumení zařízení.

Floating Volume ke stažení zde.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jsem studentem 4. ročníku oboru informační technologie. Ve svém volném čase se věnuji psaní článků, kódování webů, vektorové grafice, občasnému hraní a hlavně své přítelkyni. Rád si pohraji i s hardwarem počítače, na který však nemám peníze.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat