reklama

Na Instagramu již nemusíte blokovat, nabízí se jiná funkce

Na Instagramu již nemusíte blokovat, nabízí se jiná funkce
2018-05-26T12:40:15+02:00
• 27. 5. 2018

Sociální sítě jsou ve své podstatě o propojování lidí a také o sledování, co kdo dělá. Občas se ale dostanete do situace, kdy nechcete vidět příspěvky od konkrétního účtu, aspoň po nějakou dobu. V případě sítě Instagram jste měli jen dvě možnosti – buď jste přestali zcela sledovat nějaký účet, nebo jste ho zablokovali. Nyní ale přichází novinka „mute“.

Skrytí něčího profilu na Instagramu

Odebrání uživatele nebo jeho zablokování lze následně vypozorovat druhou stranou, což nemusí být vhodné. Nová funkce „mute“ byla vytvořena tak, abyste stále byli přihlášeni k odebírání obsahu konkrétního účtu, ale zároveň jste jej neviděli ve streamu příspěvků nebo ve Storie.

V tuto chvíli se novinka objevuje jen v iOS verzi aplikace Instagram. Stačí jít na konkrétní profil, rozkliknout menu a zvolit položku „mute“. Následně lze vybrat ze tří možností – příspěvky, příběhy, obojí.

Kdykoliv lze tuto možnost odvolat, čímž se vrátí zobrazování obsahu v příbězích a ve streamu. Zatím nevíme, jestli se funkce objevuje každému a kdy například přijde do aplikace pro Android.

Zdroj: androidpolice.com

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Androiďák, šéfredaktor, tvůrce @dotekomanie a +dotekomanie.cz. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim