Google Assistant pro Wear OS nabídne více možností

Google Assistant pro Wear OS nabídne více možností
2018-05-04T13:50:18+02:00
• 4. 5. 2018

Minulý rok byl představen Google Assistant pro chytré hodinky. Jeho hlavním cílem bylo ulehčit každodenní život, když jste na cestách. Včera došlo k představení novinek, které mají ulehčit vaši práci ještě více.

Pokračování v konverzaci pomocí chytrých návrhů

Díky relevantním otázkám nebo odpovědím, které vám asistent nabídne, budete schopni pokračovat v probíhající konverzaci. Taková možnost se hodí například, když se zeptáte na počasí. Můžete vidět aktuální počasí a poté v návrzích vyberete, že vás zajímá i počasí následující víkend.

Odkaz na animaci

Google Assistant s vámi bude mluvit

V některých situacích se může stát, že nebudete moci zprávy na svých hodinkách přečíst. Posloucháte li třeba hudbu na cestě do práce, můžete požádat asistenta, aby vám řekl, co vás v daném dni čeká. Ten vám řekne informace o vašich odjezdech a nadcházejícím programu, a to buď z reproduktorů, nebo do Bluetooth sluchátek.

Více pohodlí na vašem zápěstí

Před několika měsíci Google představil více než 1 milión akcí, které s asistentem můžete dělat. Od včerejšího dne by měly být tyto akce dostupné i pro hodinky s Wear OS. Nově lze tedy předehřát LG troubu, zatímco vykládáte svůj nákup z auta a další. Díky tomu, že Google spolupracuje s vývojáři a partnery, se můžete těšit na další akce a funkce.

Odkaz na animaci

Pokud novinky ještě nemáte dostupné, měly by k vám dorazit v následujících dnech. Zkontrolujte si tedy aktualizace vašeho Wear OS. Další novinky se zřejmě dozvíme v rámci konference Google I/O, která se koná 9. května v 19:30.

Zdroj: blog.google

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Je mi 22 let a studuji Tělovýchovu+žurnalistiku v Olomouci. Mezi mé největší koníčky patří sport. Především ale fotbal a posilování. Rád jezdím na kole, plavu a běhám, baví mě i zimní sporty jako lyžování a hokej. Rovněž se zajímám o zdravý životní styl. Pochopitelně se zajímám i mobilní telefony.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat