Univerzální chytrý náramek EarBand V08 nyní ve slevě za 1 000 Kč! sponzorovaný článek

Univerzální chytrý náramek EarBand V08 nyní ve slevě za 1 000 Kč! [sponzorovaný článek]
2018-04-18T01:10:43+02:00
• 17. 4. 2018
2

Společnost EarBand je známá hlavně díky levnými a kvalitními chytrými produkty. EarBand úřaduje na poli fitness náramků již nějaký ten pátek. Levné sportovní náramky jsou oblíbené takřka po celém světě, a to nejen díky svému designu, ale také poměru cena / výkon. A právě cena je pro koncové zákazníky důležitá.

Přesněji model EarBand V08 vás zaujme nejen svým velmi jednoduchým a prostým konstrukčním zpracováním, ale také svou nízkou cenou. Často se v recenzích uvádí, že je tento náramek určen hlavně pro sportovce. Není tomu tak, náramek lze totiž používat i jako klasické hodinky s rozšířenými funkcemi o frekvenci srdečního tepu a tak dále.

EarBand V08: větší slevu nikde nezískáte

Chytrý sportovní náramek nabízí malý oválný a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je samozřejmě baterie o kapacitě 95 mAh. I přes tak malou kapacitu náramek při denní aktivitě vydrží až 15 dní na jedno nabití. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP67 zaručující 100 % vodotěsnost. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí EarBand V08 kontrolovat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí až tři hodiny, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 15 dní. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 95 mAh. Podpora operačního systému Android a iOS je pak samozřejmostí. Chytrý náramek lze také použít jako handsfree, což je asi nejvíce zajímavá možnost náramku. 

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten EarBand V08 nabízí za 110,99 amerických dolarů. Pokud však zadáte náš slevový kupón GELJLFZW (POUZE PRO 20 OBJEDNÁVEK), zaplatíte pouhých 57,99 dolarůNáramek si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

17. 4. 2018, 19:08

Nevim ale za 64 dolarů je tam i bez kódu…

Zdeněk Koutský

VIP 17. 4. 2018, 19:44

Dobrý den,

S kupónem cena činí 57,99 USD. Chybu opravím

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat