Chytrý robotický vysavač Xiaomi Xiaowa se slevou 3190 korun! sponzorovaný článek

Chytrý robotický vysavač Xiaomi Xiaowa se slevou 3190 korun! [sponzorovaný článek]
2018-04-13T06:16:15+02:00
• 13. 4. 2018

Nebaví vás již manuální uklízení vaší podlahy a váš domácí mazlíček zanechává den co den na zemi velké množství chlupů? Vyřešte to koupí robotického vysavače Xiaomi Xiaowa, který udělá všechnu práci za vás! Koupě je nyní nejvýhodnější na portále TomTop.com. Tam tento skvělý vysavač seženete se slevou 2700 korun! Portál TomTop si pro vás však přichystal slevový kupon, díky kterému ušetříte až 3190 korun! A to je již bezkonkurenční nabídka za úžasný vysavač Xiaomi Xiaowa. Při koupi stačí zadat CYJNXM a cena se zastaví na pohádkových 5040 korunách českých! A to je velmi zajímavá nabídka. Pro zakoupení navštivte TomTop na tomto odkaze.

Xiaomi Xiaowa: Chytrý vysavač za hubičku

Vysavač toho dokáže opravdu hodně. Máte špinavou podlahu? Není problém. Vakuová čistič v sobě skrývá i nádržku s vodou. Díky ní se jednoduše přemění v mop a dokonale vytře podlahu.

Ač je Xiaomi Xiaowa kruhového tvaru, není pro něj problém vysát nečistoty i v rozích vašeho domu. A zmíněný nepořádek po vašich mazlíčcích není pro toto zařízení od Xiaomi sebemenším problémem. Ať už se nachází volně na podlaze nebo zapletený v koberci.

Přístroj se opravdu vejde kamkoliv. Není vysoký a je kompaktní. Místa pod nábytkem nezůstanou netknutá a zařízení je natolik chytré, že v místnosti nezůstane místo, které by neprošlo úklidem. Navíc je schopno detekovat změnu povrchu a tím automaticky zesílit sílu sání.

Díky aplikaci na vaše mobilní zařízení je možno manuálně plánovat trasu, kde bude Xiaomi Xiaowa vykonávat svojí práci. Není však třeba tento krok vykonávat, zařízení je schopno si samo naplánovat a co nejefektivněji a nejrychleji místnost uklidit. Poté, co svůj úkon dokončí, automaticky se vrátí do svého nabíjecího doku. Kapacita baterie a velikost odpadní nádobky zaručují úklid i těch největších místností. Robotický vysavač Xiaomi Xiaowa toho dokáže samozřejmě více. O jeho skvělých vlastnostech se můžete dozvědět více na tomto odkaze, kde jej můžete i následně zakoupit. Nezapomeňte zadat kód CYJNXM, díky čemuž Xiaomi čistič obdržíte již za 5040 korun českých!

Obsah balení

  • Robotický vysavač Xiaomi Xiaowa
  • Nabíjecí dok
  • Napájecí kabel
  • Čistící kartáč
  • Uživatelský manuál

Upozorňuji na výjimečnou slevu, díky níž zboží mizí rychlostí světla. Neváhejte tedy příliš dlouho a dopřejte si tento skvělý vysavač, který ušetří hromadu vaší práce za téměř polovinu jeho ceny. Při nákupu stačí zadat CYJNXM na tomto odkaze a Xiaomi Xiaowa je váš za jedinečných 5040 korun českých!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat