Apple Music pro Android přináší další funkci

Apple Music pro Android přináší další funkci
2018-04-05T12:43:46+02:00
• 5. 4. 2018

Apple zpřístupnil novou aktualizaci své aplikace Apple Music pro konkurenční platformu Android. Ta nyní přináší takzvaná hudební videa. Již nyní si nový instalační balíček můžete stáhnout, a to přímo z Obchodu Play.

Jedná se o aktualizaci s označením Apple Music 2.4.2 a chlubí se stejnými hudebními videi, které byly nedávno přidány do nového operačního systému iOS 11.3. V praxi to znamená, že uživatelé mají přístup k celé řadě exkluzivních playlistů s hudebními videi, které připravuje samotná společnost Apple. 

Kategorie věnovaná hudebním videím dorazila na iOS teprve minulý týden. Applu očividně záleží i na konkurenčních platformách, neboť aktualizace vydává poměrně rychle. Novinku najdete na kartě Procházet v aplikaci Apple Music. 

Apple Music – videoklipy tu s námi jsou od počátku

Hudební videa tu s námi jsou již od samotného počátku, kdy Apple zveřejnil službu Music veřejnosti. Bohužel vyhrazená část jich byla zpřístupněna za větší poplatek v podobě 9,99 amerických dolarů / měsíc. V playlistech najdete jak videoklipy, tak také samotné rozhovory s umělci a podobně. 

Pokud Apple chce, aby se uživatelé připojili k videobsahu, tak se jedná o velmi chytrý krok. Právě teď platí za službu Apple Music zhruba 40 milionů lidí, které může společnost zaujmout. Stále je však daleko za konkurenčním Spotify, tedy alespoň co se měsíčních předplatitelů týká. Pokud Apple bude pokračovat stejným tempem, mohl by se stát jedničkou na americkém trhu. Aktualizace je samozřejmě zdarma a videoklipy se vám zpřístupní ve chvíli, kdy jste předplatiteli Apple Music. 

Zdroj: cultofandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat