Instagram brzy nabídne funkci „regram“ bez nutnosti užití jiné aplikace

Instagram brzy nabídne funkci „regram“ bez nutnosti užití jiné aplikace
2018-03-29T10:39:19+02:00
• 29. 3. 2018

Instagram nám v poslední době přináší opravdu mnoho novinek. Služba je to opravdu hojně užívaná, a tak se změnám, které vylepší použitelnost a zvednou hodnotu jednoduchosti, nevyhne. V dnešním článku tomu není jinak, podíváme se na skvělou funkci, ke které nebude konečně třeba aplikací třetích stran. Nová funkce se nazývá „regram“ a tu si dále představíme podrobněji.

Regram, aneb převezměte příspěvek do svého Instagram Story

Tato novinka je teprve ve fázi testování. Víme však, jak by měla doopravdy fungovat. Tuto samotnou funkci, tedy „regram“, Instagram opravdu postrádal. Celá novinka spočívá v tom, že uživatel neměl tu možnost použít svůj a cizí příspěvek ve svém Story, čemuž je nyní jinak. Bylo zapotřebí různých aplikací, které svojí funkci navíc neplnily úplně na 100% a navíc zasahovaly přímo do aplikace Instagram. K tomu byly plné otravných reklam. Bylo však též možno pořízení screenů obrazovek. To ale není moc pohodlné.
Navíc, uživatel bude moci na svoji fotku dát odkaz na samotný příspěvek. Nebude tedy třeba popřípadě fotku hledat, ale stačí pouze kliknout na tlačítko „see post“, které autor bude moci do svého Story přidat.

Inu, to se nyní mění a nebude již třeba těchto nedůvěryhodných aplikací. Ty je možné znát pod pojmy Regram, Media Repost for Instagram, Repost for Instagram.

Pro „regram“ vašeho příspěvku stačí vybrat veřejný příspěvek z vašeho profilu. Jednoduchým klepnutím na příslušné tlačítko jej použijete ve svém Story. Lze zvýraznit jméno autora, změnit velikost, přidat vlastní osobní komentáře a celkově použít nástroje z Instagramové nabídky. Díky tomu si obrázek upravíte tak, jak je libo.

Po zveřejnění stačí na Story kliknout a tím zpřístupnit již zmíněnou možnost „see post“. Kdokoliv pak na tlačítko na jeho zařízení klikne, tak bude přesměrován na originální příspěvek na vašem Instagramovém profilu.

Instagram navíc uvedl, že je možno do svého Story použít i cizí příspěvek. Pokud si však nepřejete, aby byl váš příspěvek použit v cizím Story, lze tuto funkci jednoduše deaktivovat.

Já sám jsem velmi zvědavý, jak si samotná funkce povede, až vyjde na světlo světa. My si jen můžeme počkat, až bude vypuštěna.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jsem studentem 4. ročníku oboru informační technologie. Ve svém volném čase se věnuji psaní článků, kódování webů, vektorové grafice, občasnému hraní a hlavně své přítelkyni. Rád si pohraji i s hardwarem počítače, na který však nemám peníze.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat