Sony představilo sluchátka Xperia Ear Duo s podporou Siri a Google Assistant

Sony představilo sluchátka Xperia Ear Duo s podporou Siri a Google Assistant
2018-02-26T16:37:20+02:00
• 26. 2. 2018
2

Společnost Sony v rámci akce MWC 2018 představila zbrusu nová bezdrátová sluchátka v podobě Xperia Ear Duo s funkcí noise-canceling a integrovaným hlasovým asistentem Siri či Google Assistant.

Oficiálně: Sony Xperia XZ2 a XZ2 Compact

Bezdrátová sluchátka Xperia Ear Duo mohou dostávat zvuková oznámení, která se mohou týkat kalendáře, novinek a dalších zdrojů. Inteligentní vychytávkou je tzv. Daily Assist, jenž dokáže rozpoznávat aktuální čas, místo a aktivity. Tyto informace má uživatel neustále při ruce. Vestavěný prostorový akustický vodič od společnosti Sony umožňuje také zvuk generovaný za uchem přenášet přímo do ucha.

Xperia Ear Duo: dostupnost a další specifikace

Speciálně navržený prstencový držák obklopuje zvukový kanál tak, aby se hudba mohla bez problémů „spojit“ se zvuky z vašeho prostředí. Pomocí zvukové technologie Clear Phase od společnosti Sony se objem inteligentně přizpůsobuje, a to podle okolního šumu. Dále eliminuje rozptýlení zvuku pro jasné poslouchání.

Sluchátka disponují čipem CXD5602, který je velmi náročný na spotřebu energie, a sofistikovanou multi-senzorovou platformou. Xperia Ear Duo můžete ovládat gesty vaší hlavy. V praxi to znamená, že hlavou můžete přijímat, popřípadě odmítat příchozí hovory. Hlasitost hudby si pak můžete jednoduše nastavit jednoduchým klepnutím. Sluchátka podporují jak operační systém Android s Google Assistantem, tak také iOS a Siri.

Sony Xperia Ear Duou bude k dispozici v černé a zlaté barvě, prodej bude zahájen začátkem jara tohoto roku. Ceny prozatím nebyly oficiálně oznámeny.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Ondřej Bačák

26. 2. 2018, 20:32

Vypadají hodně dobře.

Zdeněk Koutský

VIP 27. 2. 2018, 15:25

Jsem zvědav, jak budou fungovat v praxi

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat