Nová generace AirPods má být voděodolná s funkcí Hey Siri

Nová generace AirPods má být voděodolná s funkcí Hey Siri
2018-02-24T08:14:22+02:00
• 24. 2. 2018

První a zatím i poslední bezdrátová sluchátka AirPods byla představena již na podzim 2016. Od té doby pouze Apple představil nový kryt, který podporuje bezdrátové nabíjení pomoci podložky AirPower od Applu. Nyní se k nám dostávají první informace o druhé generaci AirPods, které se pravděpodobně letos dočkáme.

V první řadě Apple údajně vyvíjí také voděodolné AirPody. Slovo také je použito záměrně, jelikož údajně pracují na několika verzích těchto sluchátek. Apple chce totiž nově vydávat novou verzi pravidelně, nejspíš každý rok. Jedna z verzí má pak mít nový čip na správu připojení přes Bluetooth. Možná se bude jednat přímo o čip W2 z hodinek Apple Watch nebo bude mírně upravený.

Voděodolné Airpody prý nemají být vhodné pro plavání a letos se jich nedočkáme. Další novou funkcí má být podpora aktivace hlasové asistentky Siri pomocí příkazu „Hey Siri“. To je zatím vše, co víme. Tyto nové informace nám především jasně naznačují, že letos se již nové generace AirPods dočkáme. Pravděpodobně se jejich představení dočkáme na podzim vedle nových iPhonů.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat