Získejte originální chytré hodinky Xiaomi WeLoop Hey S3 s více než 50% slevou! sponzorovaný článek

Získejte originální chytré hodinky Xiaomi WeLoop Hey S3 s více než 50% slevou! [sponzorovaný článek]
2018-02-28T17:37:19+02:00
• 28. 2. 2018
3

Před nějakým časem byly představeny zbrusu nové chytré hodinky, které jsou postaveny na platformě MIJIA společnosti Xiaomi. Výrobcem těchto hodinek je čínská společnost WeLoop a na první pohled je jasné, že její verze Hey S3 je cenově dostupná alternativa k Apple Watch.

Chytré hodinky jsou prodávány jako vhodné příslušenství nejen pro sportovně založené jedince, čemuž mimo jiné odpovídají i jejich technické parametry. Na přední straně se nachází dotyková LCD obrazovka s úhlopříčkou 1,28 palců a s rozlišením 176 x 176 pixelů. Odolnost zajišťuje ochranné sklo Corning Gorilla Glass 3. Hodinky WeLoop Hey S3 navíc váží pouhých 38 gramů a jejich rozměry činí 46,21 x 35,66 x 11,15 mm.

Ciferníky lze samozřejmě libovolně přizpůsobit, systém nabízí nejen různé grafické motivy, ale také klasické zobrazování času, data, teploty a stavu baterie. Navíc díky modulu GPS, senzoru zrychlení, elektronickému kompasu, gyroskopu a integrovanému snímači srdečního tepu mohou hodinky počítat kroky, ušlou vzdálenost, spánkové fáze a tep, což můžete využít pro různé typy outdoorových aktivit.

Hodinky neběží na operačním systému Android, nýbrž na vlastní platformě. K synchronizaci mezi telefonem poslouží samozřejmě technologie Bluetooth ve verzi 4.2. Po úspěšném propojení budete moci pomocí hodinek zprostředkovávat oznámení o hovorech, textových zprávách a aktivitách na sociálních sítích.

Hodinky jsou samozřejmě také vodotěsné. Podle výrobce bez problémů přežijí až padesáti metrovou hloubku. Nejpozoruhodnější však je výdrž, která dosahuje až třicet dní běžného používání na jedno nabití. 

WeLoop Hey S3: více než 50% sleva!

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten HeyS3 nabízí za příjemných 1 925 Kč, již nyní ušetříte 50 % (původní cena činí 3 851 Kč). Pokud však zadáte náš slevový kupón RSRDKFJIzaplatíte pouhých 1 826 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

imhored2233

2. 3. 2018, 22:14

Možná by stálo za vyzkoušení nasadit affiliate odkazy na Aliexpress. Provize nejsou vůbec špatné, v ČR je o dost známější, než nějaký geekbuying a mají povedenou aplikaci = vyšší konverze.

Pavel Vanecek

28. 2. 2018, 23:27

Mr.Hosek
Puvodni cena je uvedena i na Aliexpresu.

Petr Hošek

28. 2. 2018, 20:55

Aspoň by jste mohli napsat správně nazev… weloop hey 3s, a ali je prodává 88 dolaru bez slevy….. Kde berete ty původní ceny???

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat