Archos Core 57S – protáhlý displej do nižší kategorie

Archos Core 57S – protáhlý displej do nižší kategorie
2018-02-06T13:52:48+02:00
• 5. 2. 2018
1

Společnost Archos nám již několik měsíců nedokázala představit žádný nový telefon, což je velká škoda. Každopádně neklesejme na mysli. Podle francouzského OEM má společnost Archos v záloze několik nových zařízení, která již brzy uvede na trh.

Po celosvětové konferenci IFA, která se konala v loňském roce, bude následovat Mezinárodní Mobilní Kongres 2018 (MWC) v Barceloně. A právě zde ve Španělsku bychom se mohli dočkat představení nových modelů značky Archos. Podle kolegů ze zahraničního serveru Android Community můžeme očekávat příchod modelu Archos Core 57S.

Kromě toho, že Roland Quandt na svém twitterovém účtě odhalil bližší informace týkající se nadcházející vlajkové lodě společnosti Samsung (Galaxy S9), má nyní v rukávu podrobnosti o cenově dostupném smartphonu s poměrem stran 18: 9. Pokud jste dávali pozor, je vám již nyní jasné, že se jedná o model Archos Core 57S. Cena je odhadována na krásných 125 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 2 625 Kč bez DPH.

Archos Core 57S: hardwarové specifikace

Podle Rolanda bude Archos Core 57S vybaven IPS displejem a úhlopříčkou 5,7 palců, a to s rozlišením 720 x 1440 pixelů, poměrem stran 18: 9 a zakřiveným sklem 2,5D. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 1 GB. Srdcem celého přístroje se pak stane procesor Spreadtrum SC9838A. Co se vnitřního úložiště týká, pro uživatele zde bude připraveno 16 GB pro soukromá data.

Archos Core 57S bude mimo jiné podporovat dual SIM a standardní konektivitu v podobě technologie Bluetooth 4.0, Wi-Fi a možnost připojení na 4G LTE. Telefon bude vybaven také starým 3,5 mm jack konektorem a micro-USB. Kapacita baterie pak činí 2 500 mAh, celý stroj je poháněn operačním systémem Android ve verzi Nougat.

Na zadní straně telefonu bude pro uživatele připravena kamera s rozlišením 8 megapixelů, zatímco na přední straně bude k dispozici 2megapixelová kamerka pro vytváření selfie. Telefon bude v prodeji pouze v modré variantě.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Matěj Vondráček

5. 2. 2018, 16:09

„Ačkoliv cena může napovídat, že nepůjde o kdovíjak silný stroj, opak je pravdou.“ Jeden GB RAM, to je téměř nadzvuková rychlost :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat