Sony Xperia XA2 Ultra – unikly specifikace

Sony Xperia XA2 Ultra – unikly specifikace
2018-01-04T08:59:16+02:00
• 4. 1. 2018
2

Konání MWC 2018 se nezvratně blíží a dochází k řádce úniků novým mobilních telefonů. Společnost Sony není výjimkou, unikly totiž specifikace modelu Xperia XA2 Ultra, jenž do nedávna byl označen pouze jako H4233.

Telefon by dle nových úniků měl především nabídnout tenké rámečky, čtečku otisků prstů na zadní straně a duální selfie kamerku. Telefon bude osazen 6″ displejem s rozlišením FullHD. Ačkoli se na trhu objevuje velké množství telefonů s poměrem stran 18:9, tak Sony zůstává u tradičního poměru 16:9. Uvnitř telefonu by měl tepat osmijádrový procesor od společnosti Qualcomm, respektive Snapdragon 630. Procesoru bude dopomáhat operační paměť o velikosti 4 GB a kapacita pro ukládání dat bude činit 64 GB.

Právě u společnosti Sony je velmi často diskutované téma fotografických schopností. Tento model by měl nově nabídnou duální selfie kamerku, na zadní straně by se však mělo jednat stále o jeden fotoaparát. Podrobnější specifikace jako rozlišení nebo světelnost zatím nejsou dostupné. Po stránce softwaru Sony nabídne Android ve verzi 8.0 (Oreo).

Datum oficiálního uvedení by mělo být naplánován právě na nadcházející MWC v Barceloně. Dle prvních specifikací se nejedná o žádný přelomový model, ale musíme si počkat na podrobnější informace a hlavně na cenu zařízení.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Erik Bezeréti

4. 1. 2018, 16:47

Za mě osobně je Sony jedna velká designová nuda.

Uvidime v com bude SNAPDRAGON 845. Ja si myslim, ze Sony dodrzi slub

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat