Porovnání baterií Ulefone Power 3 VS Xiaomi Redmi 5 Plus sponzorovaný článek

Porovnání baterií Ulefone Power 3 VS Xiaomi Redmi 5 Plus [sponzorovaný článek]
2018-01-18T06:59:56+02:00
• 18. 1. 2018

Pro mnoho uživatelů je velmi podstatné, jak dlouho smartphone vydrží na jedno nabití a za jak dlouho jej lze nabít. Proto pro vás dnes máme porovnání Xiaomi Redmi 5 Plus a top modelu od společnosti Ulefone, respektive Power 3.

Před videm s porovnáním je podstatné si představit baterie obou modelů. Ulefone Power 3 disponuje baterií o kapacitě 6 080 mAh s podporou rychlého nabíjení o specifikacích 5V/3A. Naopak model Xiaomi Redmi 5 Plus disponuje baterií o kapacitě 4 000 mAh a také podporuje rychlé nabíjení, která však má o něco horší specifikace, a to 5V/2A.

Specifikace Ulefone Power 3

Power 3 je osazen 6″ displejem s poměrem stran 18:9 a s rozlišením Full HD+. Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor od společnosti MediaTek s označením Helio P23, kterému dopomáhá operační paměť o velikosti 6 GB. Co se týče úložiště, tak telefon disponuje kapacitou 64 GB.

Pro mnoho uživatelů jsou ale velmi podstatné fotografické schopnosti. Proto telefon nabídne dva čipy na zadní i přední straně. Na zadní straně se jedná o rozlišení 21 + 5 Mpix. Selfie kamerky pak nabídnou rozlišení 13 + 5 Mpix.

Kromě čtečky otisků prstů na zadní straně telefonu, nabídne Power 3 ještě vylepšenou technologii FaceID, takže lze telefon odemknout pouhým pohledem. Po softwarové stránce je telefon vybaven Androidem ve verzi 8.1 (Oreo).

Telefon se prodává ve dvou barevných variantách, a to černé a zlaté. Pokud by vás telefon zaujal máte možnost si jej zakoupit za skvělou cenu na e-shopu AliExpress za 230 dolarů(4 800 korun).

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat