Xiaomi Piston Fresh jsou originální špuntová sluchátka se slevou 50 % sponzorovaný článek

Xiaomi Piston Fresh jsou originální špuntová sluchátka se slevou 50 % [sponzorovaný článek]
2017-12-07T08:06:42+02:00
• 6. 12. 2017

Sluchátka jsou pro člověka z části záležitostí poslechu a z části designovým doplňkem. Se sluchátky Xiaomi Piston Fresh můžete mít zaručeně obojí. Jejich tělo je vyrobeno z hliníkové slitiny s povrchovou úpravou proti zanechávání otisků a poškrábání. Sluchátka tedy lépe tlumí okolní zvuky, jsou mnohem odolnější než ty plastová a s precizním zpracováním vypadají famózně. Ergonomický design je dokonalý pro pohodlné nošení.

S vaším zařízením jsou sluchátka spojeny skrze kabel s koncovkou Jack 3,5 mm. Na kabelu je umístěno ovládání, skrze které můžete pozastavit nebo spustit svou hudbu, či například přijímat hovory. K hovorům slouží zabudovaný mikrofon. To vše je možné ovládat na všech zařízeních Xiaomi a Android. Většina funkcí je dostupná i pro iPhone, iPad a iPod.

Třetí generace zvukového reprodukčního systému od Xiaomi zajišťuje to nejdůležitější – perfektní, čistý a vyvážený zvuk. Vše je optimalizováno pro ten nejdokonalejší a nejčistší poslech.

Sluchátka jsou k dostání v pěti barevných variantách. Na černá sluchátka je sleva 50%. Sluchátka tedy stojí 4,63 dolarů což je v přepočtu 102 Kč. Na ostatní barvy,1 kterými jsou stříbrná, fialová, růžová a modrá se vztahuje sleva 25% s cenou po slevě 6,07 dolarů, v naší měně tedy přibližně 130 Kč. S poštovným zdarma je to tedy velmi výhodná cena za kvalitní a designová sluchátka známé značky. Sluchátka si můžete zakoupit ZDE.

Geekbuying nabízí i další akce, veškeré informace najdete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat