Tip na Vánoční dárek: slevové kupóny na dva TV boxy a výkonný tablet sponzorovaný článek

Tip na Vánoční dárek: slevové kupóny na dva TV boxy a výkonný tablet [sponzorovaný článek]
2017-12-10T19:53:24+02:00
• 7. 12. 2017
3

Čínské společnosti jsou na našem trhu stále populárnější. Obchod Gearbest.com tak nyní přináší další akci, ve které jsou právě čínské produkty ve slevě. Zakoupit tedy nyní můžete nejen telefony, tablety, ale také sluchátka, externí baterie, kamerky, robotické vysavače, nebo dokonce notebooky.

Akce probíhá pouze několik dní, takže rozhodně neotálejte, jelikož počet kusů v akci je většinou omezen na několik stovek kusů. Gearbest nabízí několik produktů, které jsou zlevněny o stovky dolarů. Navíc máte na výběr z celé řady konfigurací lišících se v paměti, úložišti, barvách a také si je můžete nechat dodat ze španělského skladu, díky čemuž se cena už nenavýší o poplatky.

Na produkty se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený nebo zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) – GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze.

Vánoční slevy: TV box nebo tablet

Internetový obchod Gearbest si pro své stávající, ale také nové zákazníky připravil tématickou Vánoční událost, díky které máte jedinečnou možnost získat notebooky, mobilní telefon a příslušenství za sníženou cenu. Pokud hledáte poměrně výkonný tablet za co nejmenší možnou cenu, například pro vaše děti, jistě by na vás mohl udělat dojem Onda V10 Pro.

Tablet značky Onda není sice tolik známý, ovšem nabízí 10,1palcový IPS displej s rozlišením 2560 x 1600, operační paměť s kapacitou 4 GB a vnitřní úložiště o velikosti 32 GB. To ale není vše. Čínský výrobce do svého modelu zařadilo také zadní 8megapixelový fotoaparát pro pořizování snímků, na přední straně pak najdeme 2megapixelový čip, který se může hodit pro konferenční hovory a tak podobně. Srdcem celého zařízení pak je quad-core procesor MediaTek MTK8173 ( Cortex-A53 x 2 + Cortex-A72 x 2) s taktem 2,0 GHz .

Tablet byl původně prodáván za 210 amerických dolarů, což je zhruba 4 700 Kč. Gearbest se však na tablet rozhodlo dát 14 % slevu, tudíž jej nyní máte možnost zakoupit za 184,57 dolarů (v přepočtu asi 3 800 Kč). Pokud však použijete náš slevový kupón CZwarehouse33, získáte jej za 135 amerických dolarů ( 2 900 Kč). Zakoupit jej můžete ZDE.

Chytrý TV Box

Jestliže vlastníte televizi a chytrý telefon, jistě by se vám mohl hodit jeden z televizních boxů. Jakmile jej připojíte k televizi, můžete ho pomocí telefonu ovládat. Díky tomu máte možnost si vychutnat své oblíbené filmy či seriály v plné kvalitě. Na trhu existuje hned několik slušných a dobře vypadajících Android TV boxů. Ty nabízejí nejrůznější možnosti, které ocení nejeden majitel Android telefonu či tabletu. Bohužel na našem trhu většina TV boxů stojí několik tisíc.

A právě proto jsme získali slevový kupón nejen na Tanix TX2, ale také na Alfawise A95X. První jmenovaný můžete nyní získat za 566 Kč, a to díky slevovému kupónu CZwarehouse31, který aplikujete ZDE. Druhý jmenovaný získáte ještě levněji, přesněji za 420 Kč. Samozřejmě i v tomto případě platí, že musíte uplatnit náš slevový kupón v podobě CZwarehouse32. Produkt můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Josef Pokorny

8. 12. 2017, 9:46

je fakt nutno mazat komentáře které varují čtenáře před podřadným TV Boxem?

Na 11.11. „shopping Holiday“ objednány 2x mi band 2, každý sólo i kvůli promo ceně a zatím ani ň. Takže asi nesmysl objednávat nyní na vánoce. Jedině na ty 2018 ????

Kamil Padera

7. 12. 2017, 18:49

z GB objednan podobný tv box,uz je pres mesic na ceste a momentalne je ve ctvrtem state Ruske federace….asi me to cinan veze riksou….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat