Huawei ukáže tablet MediaPad M5 na CESu

Huawei ukáže tablet MediaPad M5 na CESu
2017-12-18T07:44:49+02:00
• 18. 12. 2017

Blížící se další ročník každoročního veletrhu spotřební elektroniky CES v Las Vegas přinese od čínské společnosti Huawei jeden nový přírůstek rovněž mezi tablety. Odhaluje ho nejnovější únik těsně před oficiálním oznámením. Novinka ponese název MediaPad M5 a kromě základních specifikací zatím neznáme bližší informace. Každopádně už na první pohled bude patřit mezi nejlépe vybavená zařízení v současnosti.

Přední panel zabere 8,4palcový displej s rozlišením 2 560 x 1 600 pixelů, pod kterým poběží osmijádrový procesor Kirin 960 z vlastní dílny HiSilicon taktovaný na frekvenci 2,4 GHz a grafický čip ARM Mali-G71 MP8. Ve spekulacích je hodně vzpomínaný snímač otisků prstů nebo podpora sítí 4. generace (Cat. 4). K ještě větší atraktivitě přispívá nejnovější systém Android v aktuální verzi 8.0 Oreo.

Výrobce v označení zatím zcela vynechal MediaPad M4 a zůstává otázkou, zda přijde hned v závěsu, až v pozdějším období či jej vůbec mají v plánu, protože číslo 4 v Číně přináší smůlu. Zmiňovaný tablet MediaPad M5 stihl projít certifikačním procesem u Bluetooth SIG, což jen potvrzuje jeho existenci. Nakonec veletrh CES v Las Vegas bude probíhat v období od 7. ledna až do 12. února 2018.

Zdroj: mobielkopen.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat