Huami představilo Amazfit Sports Smartwatch 2/2S

Huami představilo Amazfit Sports Smartwatch 2/2S
2017-12-12T18:31:36+02:00
• 12. 12. 2017
2

Čínský výrobce představil dlouho očekávanou druhou generaci hodinek Amazfit Sport. K představení došlo samozřejmě v Číně. Zajímavé je, že se společnost vůbec poprvé odhodlala rozdělit své hodinky do dvou kategorií – Amazfit Sports 2 a 2s.

Sportovní generace Amazfit Sports Smartwatch 2/2S

Amazfit Sports Smartwatch 2 přináší zcela nový vzhled ve srovnání s první generací. Druhá generace nabízí sportovní a robustní konstrukci, a podle fotografií vypadá skvěle. S novým designem přichází také zcela nové funkce v podobě sportovních aktivit. Nabízí například různé sportovní režimy včetně plavání. Z toho tedy vyplývá, že jsou hodinky vodotěsné.

Obě varianty, tedy Smartwach 2 a Watch 2s, zdobí 2,5D tvrzené sklo s ručně leštěnými keramickými obruby. Tlačítka i nabíjení jsou vyrobena z nerezové oceli, přesněji 316L. Tělo hodinek je mimo jiné vybaveno speciálním karbonovým vláknem, stejně jako vyztuženou polykarbonátovou ochranou.

Amazfit Sports Smartwatch 2S, oproti levnější variantě Smartwatch 2, nabízí safírové sklo. Najdeme zde mimo jiné také kvalitnější řemínky v podobě kůže, zatímco levnější varianta disponuje pouze gumovými. Kožený řemínek je vyroben ze stejného materiálu, jako řemínky u konkurenčních Apple Watch, tedy z fluor-elastomeru.

Jak jsem již zmiňoval výše, hodinky nabízí režimy plavání – bazén a otevřená voda (řeka). Z toho vyplývá, že jsou vodotěsné, a to přesně do hloubky 50 metrů. V plaveckém režimu mohou plavci kontrolovat počet uplavaných kol, index efektivity zdvihu a také styl, jako jsou prsa, freestyle, záda a motýl. Kromě plaveckého režimu je k dispozici dalších 10 různých režimů, včetně běhu, pěší turistiky, jízdy na koni, běhu na běžkách, bazénu, eliptických strojů, horolezectví, běžkařských tras, plavání na otevřené vodě a další. Čínský výrobce oznámil, že produkty budou k dispozici na konferenci CES 2018, kde dojde k představení dalších tří nových sportovních módů – golfu, fotbalu a tenisu.

Model Smartwatch 2 je dodáván s GPS a velmi dlouhou výdrží na jedno nabití. Hodinky podle výrobce vydrží v plné parádě až 35 hodin, a to i přesto, že bude funkce GPS aktivována. K dispozici je také 24hodinová funkce sledování srdeční frekvence. Hodinky podporují novou aplikaci Amazfit Watch 2.0, Yea Run a další.  Je zde umístěna taktéž podpora offline plateb v rámci platformy Alipay a ovládání přehrávače hudby přes technologii Bluetooth. Upozornění na volání, zpráv, mailů je samozřejmostí.

Ceny a dostupnost

Co se týká cen, Amazfit Sports Smartwazch 2 budou dostupné za 150 amerických dolarů, což je přibližně 3 150 Kč. Druhá, vyšší verze bude k dispozici za cca 4 935 Kč. Klasickou verzi je již nyní možné předobjednat na JD.com a Lynx. Druhá generace bude uvedena do prodeje až 9. ledna příštího roku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Pavel Moravec

13. 12. 2017, 3:33

no prvni verze běží na android 5.1 a lze nějaké aplikace instalovat , jsem zvedav jak to bude u druhé verze

Vypadají dost dobře, ale oproti první verzi podraží, když v Číně budoy stát od 3 do 5tisic tak v cr to bude o 2min.víc …A systém pořád jejich, skoda…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat