5 nejčtenějších článků na Dotekomanii za rok 2017

5 nejčtenějších článků na Dotekomanii za rok 2017
2017-12-31T11:50:33+02:00
• 31. 12. 2017

Konec roku přímo vybízí k ohlédnutí, co se vše podařilo a čeho bylo dosaženo. Jeden z největších projektů jsme vám nedávno představili, je jím nová podoba našeho magazínu, což se dotklo desktopové i mobilní verze. Kromě této významné změny jsme si uzmuli prvenství i v oblasti aplikací. Nyní se můžeme pyšnit, že právě Dotekomanie.cz jako první nabídla českou Instant App.

Za celou dobu působení Dotekomanie.cz jste nenašli v rámci našeho obsahu jakoukoliv zmínku o návštěvnosti našeho magazínu. Tohoto trendu se budeme nadále držet, ale můžeme vám prozradit, že ve srovnání s rokem 2016 jsme zaznamenali o 61,04 % více návštěvníků a o 31,28 více návštěv. Jedná se tak o jeden z nejsilnějších růstů od doby, kdy jsme se osamostatnili. Právě naši čtenáři nás podněcují k další práci a růstu.

5 nejčtenějších článků na Dotekománii za rok 2017

Podívali jsme se do našich soukromých statistik a vybrali jsme pět nejčtenějších článků. Brali jsme v potaz čistě počet zobrazení. Na pátém místě je článek, který se věnoval konci Android Marketu. Tehdy jsme informovali naše čtenáře, že starší zařízení mají jednoduše smůlu a již pro ně nebudou dostupné jakékoliv aplikace. Konkrétně se informace týkala majitelů zařízení se systémem Android 2.1 Eclair a starší.

Čtvrté místo obsadil nedávný článek o novém ambiciózním projektu eelo OS, který slibuje androidí systém bez jakýchkoliv Google služeb. Za touto novinkou stojí Gaël Duval, který má na svém kontě například Mandrake Linux (Mandriva Linux).

Třetí místo patří aktualizovanému spekulativnímu článku o nepředstaveném iPhonu 8. Vznikl v červenci a od té doby byl dvakrát doplněn o uniklé informace. Dnes samozřejmě nic není tajemstvím, ale můžete se zpětně podívat, jestli spekulace byly pravdivé.

Druhé místo obsadila informace o začátku konce MP3 formátu. Právě letos přestal platit poslední patent, díky čemuž se formát zcela otevřel a nikdo již nepotřebuje licenci k jeho úpravě nebo používání. Zároveň se ale nedočkáme centralizovaného řízení tohoto formátu, takže mohou vznikat nejrůznější odnože. Na druhou stranu se dnes již používají modernější technologie.

Nejčtenější článek na našem webu za rok 2017 je „iPhone 8 se stane nejdražším telefonem v historii Applu“.  Vznikl na konci srpna a informoval naše čtenáře o budoucí ceně tehdy nepřestaveného mobilu iPhone 8. Čtenáři reagovali nejrůznějšími názory, ale dnes již víme, že nejdražším iPhonem je právě iPhone X.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat