Xiaomi Mi Note 2 nyní ve slevě za 5 500 Kč! sponzorovaný článek

Xiaomi Mi Note 2 nyní ve slevě za 5 500 Kč! [sponzorovaný článek]
2017-11-01T13:32:42+02:00
• 1. 11. 2017
1

Čínská společnost Xiaomi před téměř jedním rokem představila nový model s označením Mi Note 2, který v té době jako by z oka Galaxy Note 7 vypadl, a to hlavně díky zakřivenému displeji po stranách. Není tedy divu, že se jednalo o jeho přímého konkurenta. Samozřejmě se ale nejedná o hlavní přednost telefonu. Už jenom z pohledu základních specifikací jde o velmi zajímavý přírůstek.

Xiaomi Mi Note 2 vás zaujme nejen svém krásným zpracováním, ale taktéž svým fotoaparátem na zadní straně zařízení. Čip pro tento model dodala firma Sony. Zadní kamera je vybavena 23MPx čipem podporující 4K videa. 

Specifikace Xiaomi Mi Note 2

Pod šasi tepe procesor Snapdragon 821 od společnosti Qualcomm. Jedná se o lehce upravenou verzi, neboť je taktovaná na 2,35 GHz. Uživatele jistě potěší přítomnost velké kapacity baterie, která činí krásných 4070 mAh, což je na dnešní dobu naprosto dostačující. Každý den večer budete mít k dispozici kolem 30 procent, a to i přesto, že telefonu dáte opravdu zabrat. Neustálé Wi-Fi hotspoty jsou na denním pořádku.

Pokud vás zajímá vnitřní úložiště telefonu, tak se podržte. Model Mi Note 2 totiž nabízí standardních 64 GB, ovšem můžete si zakoupit i verzi se 128 GB úložištěm. O zpracování dočasně spuštěných aplikací se pak postará operační paměť o velikosti 4 GB, anebo 6 GB. Opět si zde můžete vybrat, kolik RAM vlastně chcete. Dále zde najdeme Bluetooth ve verzi 4.0 či Wi-Fi se standardem 802.11 b/g/n.

Jestliže máte o telefon zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Mi Note 2 nabízí za 307,99 amerických dolarů. Pokud však zadáte náš slevový kupón DOTEKO1 (POUZE PRO 20 OBJEDNÁVEK), zaplatíte pouhých 260,99 dolarů. Telefon si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Pavel Jandák

2. 11. 2017, 11:01

Dekuji za clanek, cena je krasna,ale v clanku je uvedeno,ze pokud chcete 128 GB ,priplati te si. Na co? Kdyz to ma slot na sd kartu. Telefon jsem jiz zaplatil a ted koukam,jak vrana,jak jsou u teto verze 4GB/64GB nepodporovana 4G pasma.Nestalo by za to clanek upravit? Chapu, ze je to sponzorovany clanek a zadarmo jste ho nevystavili, ale ja ted premyslim,jak z toho ven.Navic neni to 5500 nybrz 6000,-.PJ

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat